Merhaba arkadaşlar bebeğim 1 aylık oldu emziriyorum ve egzamalarim çıkmaya başladı ve ilerledi başına gelen var mı ne yapmalıyım
Egzama sendemi canım. Ve vucudunun neresinde. Benimde elimde oluyor. Çatlıyor yaralar oluyo. Bazende bağzı kumaşlar bacaklarımı kollarımı kaşındırıyo yırtana kadar kaşıyorum. Şimdi çözümğ şöyle anlatıyım. Birincisi kortizonlu kremler asla sürme. Dr lar öyle krem veriyo ve deri inceltiyo vede emziriyosan yasak. Sonra eğer elindeyse kuru beyaz dutu kaynat suda. Suyu leğene koy dutuyla. Sonra ılınınca elerini içinde bekler en az 15 dk yarım saat falan. Sonra ellerini 1 saat yıkamıcaksın. Hafif peçeteye silceksin. Bu çok iyi geliyo. Ellerini deterjandan korucaksın ben pudrasız eldiven aldım onu takıyorum. Ve nemi çk yüksek krem kulöancan. Cera ve , bioderma gibi.
Evet bende malesef. Ellerimdekiler hafiflemeye başladı kendiliğinden ama gögsumde de var onlar geçmiyor çok kaşınıyor kremde kullananiyorum sağlık ocağındaki doktor yazdı ama kullanmadı.kuru beyaz dut var almıştım süt yapiyor diye tamam tarif ettiğiniz gibi kullaniyim onu o zaman inşallah işe yarar. Sizede çook geçmiş olsun çok iyi anlıyorum çok zorluyor egzama. Teşekkür ederim ayrıca.
Rica ederim kuzum sende saol . Benim yaralı ellerimi kuru dut iyileştirmişti. İyi gelicektir eminim