Merhaba güzel anneler, ek gıda için neler aldınız ve bebeğinizi oturtmak için aldığınız ürünler var mı? Tavsiyleriniz neler? Ben rende, buhar aparatı, mama sandalyesi falan bakıyorum şimdilik organik gıda almadım 6-7 ay arası almayı düşünüyorum.
Merhaba,
Mama sandalyesi, önlük, tabak kaşık çatal, alıştırma sulugu aldım. Cam rende aldım ama deforme vardı iade ettim tekrardan alacagım. Buharda pişirme aparatı almadım normal suda haslıyorum. Organik bebek irmiği ve organik pirinç unu, tam bugday unu alacagım bir tek onlar kaldı.
Suluk hemen vermek gerekiyor mu acaba ya pipetli mi aldınız yoksa silikon ağızlıklı bardaklardan mı
Buharda pişirme için karaca mini tencere aldım. Oioi silikon kaşık tabak önlük aldım. Ben indirimden almıştım o kadar para vermeye gerek bence. Mama sandalyesi baby plus master cook almıştım ama ayağı kırıldı. Şimdi ikea antilop aldım hem daha hafif temizlik kolay her yere taşınır. Baby plus ağırdı. Cam rende aldım. Pirinç unu, yulaf unu, tam buğday unu, irmik aldım. Munchkin suluk aldım.
Buharda pişirme aparatı, cam rende, önlük, silikon tabak,kaşık,alıştırma bardağı,suluk aldım ama mama sandalyesi henüz almadım ana kucağını dik pozisyona getirip bir süre öyle deneyeceğim 7-8 ay gibi almayı düşünüyorum organik kavanoz gıdaları da tadımlar bittikten sonra
Bende indirimden oioi tabağı kaşıklarını önlük aldım hem silikon hem kumaş senin yazdığın suluğa bir bakayım suluk almamıştım
Aynen bende tadımlar bittikten sonra organik pirinç unu vs alıcam pankek karışımlara falan başlarım diye düşündüm
Ağızlıklı üzerinde delikler var baby Plus aldım
Simdilik kasıkla veriyorum yemeklere gecince bardakla veririm
Suluğu daha kullanmadı sma su koyup akıtıp akıtmadığını kontrol ettim akıtma yapmıyor tavsiye ederim
Teşekkürler bakıcam ama suyu çekmeyi öğrenmesi 8-9 ayı bulur sanki
Benim bebeğim 9 ay olacak nisanın 2sinde. Ama dahaca bilmiyor
Geçen instagramda piprt çekmryi öğretme videoduna denk gelmiştim önce üfletip sonra çekmeyi öğretiyolardı sanırım bakabilirsini
Teşekkür ederim bakarım mutlaka