Ek gıda bebeğe elmayı armudu haşlayıp mı veriyoruz

İlk tadım yaptırmaya yeni başladım haşlıyor muyuz elmayı armudu yoksa can remdeden geçirmek yeterli mi acaba

Parmak gida seklinde verdigim icin ben buharda pisirip veriyorum meyveleri.

Ben cam rendede rendeleyip verdim. Meyveleri hiç haslamadim. 5. Ay tadım ayı bitti bizim şimdi hafif pütürlü bile veriyorum alışsın akşamları sebze çorbasını çok seviyor

1 Beğeni

Biz artık 3 öğün beslenmeye başladık. Sabah 1cay kaşığı avakado 1 çay kaşığı labne ve az yumurta sarısı veriyorum. Öğlen rendeledigim meyveden akşamda yarım fincan sebze çorbası

1 Beğeni

Toplam gün içinde 1 çay bardağını geçmiyorsınjz sanırım dimi

Avakado da tadım yaptırdınız mı ve labne ne kullanıyorsunuz

Ben hiç haşlamadm başta cam ile sonra rendenin ufak tarafı ile rendeledim

Ben avokado tadım olarak yaptırdım zaten 1 günde çeyrek verin diyorlar labnede organik yazandan alıyorum genelde çok seviyor

Ben cam rendeyle verdim direk. Kavanoz mama yaparken hasliyorum.

Evet 5 aylıkken yapmıştım tadım. Şimdi veriyorum çok az. Labne Torkunun almıştım hafif tuz var sanki geri bırakacağım lor peyniri vereceğim tuzsuz doğal nerden bulabilirim ki

1 Beğeni

Organik nerden aldiniz

Bir lt doğal süt bulursanız yarısını kaynatırken içine limon sıkarsanız keser ve lor olur .Loru da ister öyle verin isterseniz zeytinyağı ile robottan geçirip labne yapın :innocent: taze taze olsun diyerek yarım süt dedim ama fazla yapıp buzluğa atarsanız ordan çıkarır çözdürür kullanırsınız ve kalan suyu da çorbalarına, bebe bisküvisi üstüne koyabilirsiniz

1 Beğeni

Mutfak rendemle cirpiyorum tamam
Yeterince ufaliyo zaten ama yasini gecti ya artik o kadar pure seklinde degil.ekmegide oyle zaten.
Avocadoyu ortadan kesiyorum ceviriyorum cekirdegi
Dondurma kasigi ile aliyorum cok sertse bir iki dakika kaynatiyorum eger yumusaksa eziyorum normal.

Hmm deneyeyim bı teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni