Ek gida birazck yardim

Iyi geceler avokado labne nasil verecm peynir türleri nasıl seçilmeli avokado yuda bilmiyorum buharda mi pisiricsm bide kahvaltıda mi vermem lazim

Ben daha önce avokado kullanmadım diğerlerinde ama bunda vermek istiyorum genelde çatalla falan ezip veriyolar haslamadan yumuşak olması gerekiyor ama içine labne katıyorlar üstüne ceviz atan var değişik tatları deneyebilirsinjz kaç aylık bebeğiniz

Tsk ederim 6 ay 13 gunluk 8 yasinda kizim var inan hep unutmuşum şüpheli hareket ediyor um dogrumu yanlismi diye avakado kizima vermedim sanirim aklima gelmiyor

Benimde 10 ve 8 yaşında iki tane daha var bende de tüm silik herşey en baştan yaşıyorum anneliği resmen şimdi 4 ay 22 günlük bebeğim ne zaman basladiniz ek gıda tadimlarina ben 5. Ay kontrolünde doktora soracam baslayimmi diye

5 bucuk aylikken az yedirdim seviyor şıp şıp yapıyor yerken sutum normal artik sebze vs az az veriyorum rabbim bagislasin sizinkileride saglikla büyütelim ins 7 dusukten sonra 2 kizim binlerce kez şükürler olsun verene

Avokado yumuşak olacak çatalla ezip içine labne peynir koy karıştır benim bebeğim çok seviyor. Muz seviyorsa muz da koyabilirsin benimki sevmediği için ben elma, armut falan rendeleyip koyuyorum. Avokado anne sütüne en yakın besinmiş. Yumurta alerjisi yoksa yumurta sarısı, avokado, labne karıştırıp verebilirsin.

Kocaman tsk ederim labne herhangi bir labne demi bebek ler icin varmi

Kiri ve pınar kullandım. Ama alırken yine de içeriğine bak koruyucu olmasın. Avokadonun kararmaması için de bir kavanoza su koyup avokadonun çekirdeğini çıkarmadan suyun içine koy kapağı kapat dolaba kaldır 4-5 gün kadar gidiyor.

İnstagramda takip ettiğim bir dr paylaşmıştı ekran almıştım. Ayrıntılı yazıyor bunlarda.

Masaallah Rabbim en hayırlısını nasıp etmiştir emin olun sağlıkla imanla büyütün yavrularımızı..

Merhaba ilk defa vereceksiniz 3 gun kuraliyla vermenizi tavsiye ediyorum. Benim bebegime alerji yapan tek sey avokado oldu. Labneyi de bebekler icin uretim yapan yerlerden aliyorum, porsiyonlayip buzluga kaldırıyorum.

Tm deniz hanim tsk ederim bende sizin kadar dikkat ediyorum bilgileriniz icin ayrıca tsk ederim

Rica ederim, uslubumu yanlis anladiysaniz da ozur dilerim. Avokado genelde alerjik degilmis gibi yaygin bir dusunce var, o yzuden titizlendim biraz​:folded_hands:t2::white_flower:

Estağfurullah rica ederim böyle devam edin cok faydalı