Ay bilmiyorum valla bide balkabağı denicem bakim sever inşallah ya
Tel sehriyeli corba uapiyorum onuda sewiyo
Pirincli yogurt corbasini seviyolar canim onuda dene
Hangsiini bal kabagini dün verdim un corbasinisa bugün yaptım biraz icti
Sağol cnm evet hasta belkide ondan bugün mukusu yoktu yumurtayı da daha öncede ezip denedim yemedi dünde küçük parça parça elimle verdim yine yemedide biraz zorladım tikdim agzina
azcik yedi
Aynen çok az tuz bende attım öyle yedi yoksa yemiyor
Oh afiyet olsun
Teşekkür ederiz![]()
![]()
6 ay 12 günlük bebeğim geçen yoğurt corbasi denedim..yoğurt un yumurta pirinç su taneli yaptım biraz alışsın yutmaya diye çok sevdi…dün düğürcük çorbası denedim az salçalı soğanları tam kavurmadan onunda taneli verdim sevdi yarın mercimek çorbası verecem kırmızı mercimek soğan patates azda salça blende ettim onu patatesler vs çok büyüktü pişirirken bakalım sevecekmi biz 5 aylıkken doktor başla dedi diye başladık o yuzden gectim çorbalara yavaştan..yeni tariflere açığım ![]()
Püre şeklinde bişey olmaz ki alışsın yani, doktorunuz bişey dedimi bu konuda
Yavrucakta haklı ben bile yiyemiyorum onu sade olarak ![]()
Valla ben kabaklı havuçlu bi tarif yazmış bi anne yukarda, onu denedim ekstra olarak içine azcık soğan sarımsak kattım sevdi, gerçekten tadına baktım çok güzeldi
Muhtemelen 1 ay sonra çorbalara başla der
Ben çorbalara başladım geçen hafta 1 ay oldu çünkü ek gıdaya baslayali çorbaları sevdi mercimek çorbasıni 5 yemek kaşığı yedi normalde bu havuç kabak vs sebze çorbasını 2 3 çay kaşığıyla anca yiyodu
Mercimek gaz yapmaz mı , cesaret edemiyorum
Valla bağırsak çalıştırdı bizde kabizdi gayet rahat yaptı
gaz yapmadı ağrı sancı vs