Kızlar ek gıdaya geçtik 5 ay 23 günlük ama memede aşırı isteksiz biberona alıştı gibi bide sizde bu durumu yaşayan var. Mı
Bende de vwr canım emmek istemiyor sadece uykusu geldigi zaman 2 emiyor sonra uyuyor
Benimkide emzik emermiş gibi iki emip bıeakıyor böyle böyle sütüm azalmıştı zaten. Ama takmıyorum artık sütüm var ama çok az. Mamada içiyor aeada emiyor ek gıdada alıyor 7 bçuk aylık
Evet canm benmki de aynı şekil ek gıda istiyo ya da mama ama diş ağrıları da çok
Aynen bı bakitorum emiyor bı bakiyorum istemiyor beni mama içiyor ya da ek gıda
Benim bebeğim de de aynı problem var emmiyo istemiyo artık bende 1 hafta sonra 5 aylık inşallah ne yapiyim şaşırdim diş etleri kaşınıyor onuda mama içerken kaşiyor su biberonundada artık sağlıklari yerinde olsun yeter ki diyorum
Diş kasiyicilari dolaba koy soğuk ver meyve süzgeçi var bebeklerin onn iicne anne sütünu köy buzluğa at ver ben yarın denicem karanfili ez zeytinyaği ile karıştır birgün buzdolabında beklet ver sur etkili oluyor
Memeyi de sürekli teklif et uyurken vs uyanikken şarkı. Söyle odalarda dolas ayna karşısina geçin memeyi tutuyor elbet ama zorlu bir süreç