Ek gıda dönemi bebek kabızlık

merhaba arkadaşlar kızım 6 gündür kakasını yapamıyor
ek gıda dönemine geceli 15 gün oldu
ne yapmam gerekiyor 6 gün çok değil mi

Ben probiyotik verdim 6 damla o zaman yapmıştı sonra devam etti kabızlık 6. Gün de yapmazsa fitil vermişti doktor onu ayarladik neyseki yaptı

Bol su içir kabizliga iyi geliyor

Bir çay kasıgı zeytinyağı verin. Benim bebegim yenidogan iken mamaya baslamıstık dr kabızlık olursa mamasına bir çay kasıgı zeytinyağı ekleyebilirsin demişti. Probiyotik damlada kabızlıgı onler bu surecte. Altı gun evet fazla yarında yapmazsa dr gidin bence

Zeytinyağı verebilirsiniz, kuru kayısıyı haşlayıp verebilirsiniz, hoşaf yapıp suyunu içirebilirsiniz, bebeğe göre değişkenlik gösterebilir metsil damla benim bebeğime iyi gelmişti sizde metsil verebilirsiniz, Probiyotik verebilirsiniz son çare lavman veya fitil

elimde biaga var onu vereyim mi

biaga vereyim mi ?

Biaga farklı markalar içeriğini bilmiyorum ama probiyotikse verebilirsin bende sabah verdim 8 gündür kakasını yapmıyor neyseki biraz önce yaptı rahatladım

1 Beğeni

çok zor bişey yaaa​:slightly_smiling_face::arrow_up_down: benimki yine başladı bugün üçüncü gün

Gun kurusu ve kuru kayısıyı haşla onlari sonra suyunu ya da suyuyla birlikte onlari ez yedir ben uep öyle yapıyorum hemen çözülüyor bagirsaklari ilaç frlan da kullanmıyorum

1 Beğeni

Ek gıda olarak hazırladığınız mamalara zeytinyağı ekleyin. Ben oyle yapmaya başlayınca düzenli olarak düzeldi şimdi kabızlık yasamiyoruz. Bir de ilk zamanlar kabızlık ya da ishal gibi olabiliyor bagirsaklari alışana kadar.

1 Beğeni