Ek gıda için tarif kitabı önerileri 🥹

Kızlar selam :smiling_face_with_three_hearts: Yemek konusunda da da çok üretebilen bi insan değilim hep tariflere baka baka yaparım şimdi ek gıda döneminde de zorlanmak istemiyorum o yüzden bildiğiniz güzel tarif kitapları var mı? Oğlum daha 3 aylık ama Türkiye’den gitmeden almak istiyorum :smiling_face:

Bu çocuk aç diye kitap var trendyolda güzel tarifler var ama sonradan hevesmiş dedim açıkçası bin tane tarif var internetten boşuna aldım dedm doğrusu

Onu aldım :smiling_face: Ya var ama belki sürekli telefona bakamam kayıt edemem falan diye elimde kitap olsun istiyorum :smiling_face: belki benimki de bi hevestir bakalım :cherry_blossom:

2 Beğeni

Güzel hevesler olsun al gitsin bende alacaktım ama netten bakarım diye almamistim :grinning_face::grinning_face:hepsi tecrübe aklında kalana kadar al evinde dursun Gizem :grinning_face:

1 Beğeni

Haha bir hevesle aldım ammaa 1 ay baktım sonra dolap içlerini bekledi 2 tane almıştım diğerini hic açmadım desem yeridir dnkekss ama heves ettiysen al içinde kalmasın

2 Beğeni

Hahjsjdkd işte hayat felsefem :joy: en fazla evimde ek gıda kitabı olur alayım gitsin :joy:

1 Beğeni

Hsjdjdjd büyük ihtimalle benimde öyle olucak ama olmazsa ve pişman olursam diye almak istiyorum :joy::joy:

biz de 2 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz şimdiden kitap aldım. bu çocuk aç serisini aldım 3 kitap şeklinde

Aa serisi mi vardı? Ben sadece bir kitap gördüm onu aldım :pleading_face:

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni