Ek gıda iştahsızlık

Bebeğim 5 aylıkta ek gıdaya başladı her şeyi çok iyidi yemesi fln ama 2 hafta önce hasta oldu şurup verdim şimdi iyileşti ama ağzını kitliyor kaşık görünce bide kusuyor muzu severdi onu bile verince kusuyor ne yapıcam nasıl alıştırcam geri

Aaaa kimse görmemiş okumamış :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

Hastalık sonrası olabilir canım ya enfeksiyon Felan gecirdiyse bide zorlama yapma bı sure kendi yemesini sagla minciklar eder ağzına koyar illaki sabırlı ol

1 Like

Surubu nasil verdin verdigin zaman da ayni tepkiyi veriyormuydu belki oyle bisey zannediyordur midesi bozuk olabilir daha

Zaten şu an tadım dönemi doktor onaylı başladıysanız bebeğiniz hazırdır sanırım oturma konusunda olsun hastalık ister istemez böyle yapabiliyor her dönemde çok ısrarcı olmadan hafif açken deneyin bir de yoğurtla falan karıştırın meyveleri 1 2 kaşık öyle verin ağzına ilk tadını alınca ister sanırım

1 Like

Canım bi iştahları gidiyor hiç bişey yemiyolar bi geliyo . Böyle böyle 10.aydayız bak. 4 gün asla ek goda ağzına süremedim. Dün akşam yemeye başladı anca. Bakalım kaç gün sürecek

1 Like

Evet şurup acıdı her içtinde kusuyordu

Aynen ozaman refleks yapiyo halen ozaman kendi oglumdan da biliyorum bir ilac veresiye kadar cok ugrastirir bi de guclu sipa