Organik bebe bisküvisi alıyor musunuz kendiniz mi yapiyorsunuz
Kızım sekiz aylık. Daha dişi çıkmadı. Ama pek çok şey veriyorum. Muzlu pankek yapiyorm hepsini bitiriyor. Çok yumuşak oluyor korkmayin. Kuymak yapıyorum, peynirli yumurta yapıyorum, yazdan koyduğum azcik domates biber yumurtayla menemen gibi yapiyorm onu da çok seviyor. Küçük ekmeklerle labne peynir, tahin pekmez batırıp veriyorum. Avokado olduğu zaman haşlanmış yumurta sarısı yarım avokado labne karıştırıyorum o da güzel oluyor.
İlk evde yaptım bebeğim sevmedi tadini yemedi sonra og naturelin bebe bisküvisini aldım onu severek yiyor kabızlıkta yapmıyor
Ben de bakayım ona o zaman netten mi sipariş ettiniz yoksa ebebekten mi
Bildiğim kadarıyla e bebekte yok canım og naturalin kendi sitesinden sipariş ediyorum ben en uygun fiyatli orada var Trendyol da da var ama ordada çok pahalı
Ayy bu yorum çok iyi geldi bende og naturleden birçok ürün siparişi vermiştm trendyolda dün akşam Allah’tan pazar henüz kargoya verilmemişti iptal ettim İnternet sitesine girdim cidden orada çok daha uygun oradan alayım bende teşekkür ederim yorum bana değildi ama okuyunca çok işime yaradı![]()
![]()
Bende bu yorumu okuyunca çok mutlu oldum canım ne mutlu bana bir faydam olduysa sağlıkla büyüsün bebişin ![]()
![]()
Siz boyle diyince bende iptal ettim satış noktalarına baktım sitesinden Adana’da varmış oraya gidip alacağım. Fiyatları öğrendim bakalım ![]()
Teşekkür ederim ![]()
Aynen yaa daha ucuza varken ne diye gidip pahalıya alalım ![]()
Aynen öyle
Bugün 8 aylık olduk ve oğluma ilk defa pankek yaptım yedi çok mutlu oldum 4. Dişimiz de çıktı
Yumurta sarısı+peyniralti suyu+organik bebe bisküvisi+muz
Yumurta sarısı+peyniralti suyu+avokado
Elma/armut rendesi+suda pişmiş yulaf+yoğurt
Yumurta sarısı+Mısır unu+ kaynmis ıhlamur suyu+tereyağ
Genellikle sabah tatlı bir şey verdiysem öğleden sonra tatlı vermiyorum. Kahvaltıların temelinde yumurta var benim. Bir kez omlet denedim çok sert ve taneli oldu istemedi 5.5 aylık henüz
Yeşil kabak omleti, muzlu pankek,çıtır kabak,yulaf ezmesi, ev yapımı lor peyniri omleti, yumurtaya alerjisi yoksa, havuçlu kabaklı mafin bunları da deneyin bunların yanına muz portakal salatalık minik minik doğrayıp koyuyorum. Ev yapımı labne ya da yoğurt da öyle 3 çeşit oluyor severek yiyor.
Arkadaslar bu sitede pek cok yemek tarifleri var. Ayına gore kategori secebiliyorsunuz. Kahvaltı aksam yemegi gibi bi bakın isterseniz