Sagol Rana’cım
rahtladım biraz daha
Rica ederım canım çok sıkma canını bende aynı yollardan geçtim anlıyorum seni benim bebeğim ek gıdanın ilk dönemlerinde güzel yiyordu maşallah 6 aylıkken taneli çorba bile veriyordum iyice pişirip ama sonra noldu anlamadan taneli bişey ağzına girer girmez kusuyordu onda çok zorluk çektim sonra herkesin ortak söylediği bir şey vardı annem kayınvalidem nenem görümcem herkes bana çok yemek verdiğimi ondn kustuğunu söylüyordu bende pimpiriklydm şu an düzeldm daha iyi daha rahatım yemeğini azalltım verdğm miktarı çünkü o aylarda günde 7-8 kere emzirme dışında ek gıda veriyordum kilosu güzel gidiyordu ama benim yüzümden o dönem kusmaktan iki kilo verdi 8 aylıkken 9 kiloydu 7 kiloya düştü aşırı canım sıkılmştı oturup ağlıyordum bu duruma sonra annemleri dinleyip yemeğini azaltınca daha iyi oldu ama şu an 18 aylık olmak üzere hala azcık fazla versem ya ksuyor ya ağzıdan atıyor kusma dediğim afedesn öyle az bu bişey değil çok çok fazla kusardı neyse dediğim gibi çok sıkma inan kendi kendine lerine yemeye bile alışıytolar bugün hiç yemedim lerini yarın çok seve biliyorlar şöyle yap yemek istemezse hemn yüzünü çeviriyor sa ikinci kez de teklif et ama üçüncü de teklif etme on dk sonra tekrar sun yemeği böyle böyle alışır inşallah alerjisi var madem sebze çorbaları yaparsın önceki çok pişmiş taneli vermeye calış korkma çiğner ekmeği hafif ıslatıp eline ver kendi kendine çiğnemeyi öğrensin muz fln ver eline ince dilimli ağzında çevirir korkma yanında dur büyük dilim alırsa çıkar ağzından vs vs sen çok iyi bir annesin özellikle ilk annelik deneyimnde herkes biraz bocalar hele ki desteksz büyütüyorsan instagram annelerine sinir oluyorum iştahlı iştahlı yiyen bebekelri paylaşınca öyle olsa bile bir anne bunu paylaşmamalı başka bir anneyi de düşünmeli her bebek kendine özeldir ![]()
Canım ne guzek acıklamıssın ya çok teşekkür ederim dedıklerını dıkkate alacagım çok çok sağoll![]()
Estağfurullah rica ederım canım![]()