Anneler gunumuz kutlu olsun ek gıdaya geçmemize az bir vakit kaldı on gün sonra altıncı ayi dolduruyoruz
aklım karıştı karar veremedim sizler hangisini önerirsiniz ? Buharda pişirme tencere mi alayım elektrikli olanlar da var yada aparatı mi alsam sadece bilemedim sizler ne kullanıyorsunuz
Su ile haşlama yapınca vitamini ölüyor diye duydum ben aparatını aldım onunla pişiriyorum ama tabi tercih meselesi elektrikli olanlarda bence gereksiz masraf geliyor bana ya
Evet bende suda başlamayı düşünmüyorum ama bilemedim yani aparatlar da pahalı iyisi olsun dersek ,tencerede var o fiayata sizin kullandığınız aparat var mı linki acaba bende baksam…evet yah çok pahalı cidden mağazaya giido bakmaya da vakit kalmıyor
Ah evet gördüm bunuda bende öyle yapsyim o zaman çok sagolun
Cnm buna baktım şuan ki fiyatı 3200 eski ekran görüntüsü mü keşke bulsam bu asljnda aparat fiyatına çok iyi olurdu keşke daha önce alsaymidim
Cnm çok sağol hakikten o kadar mutlu oldum ki üstelik 2 al bir 1 öde kampanya da vagmis karacamin uygulamasini indirdim com teşekkürler
Cnm bende sebze ve meyve yedirebilyorum sadece oğlumun alerjisinden dolayı bende arkadaşını paylaştığı gibi bı aparat aldım tencere ye koyup baharda pisiridm aklında bulunsun bebekler ilk yediklerinde pütürlü sevmeye biliyor lar benimki bilendirdan çekince yedi diğer türlü istemedi buharda psiirp bilendir çekiyorum meyveleride öyle yapıyorum cam rendem var ama istediğim gibi olmuyor en iyiis romdoyla mama gibi yapıp vermek baslarda
Bu arkadaşın paylaştığın dan aldim
Osman gonulal boşuna onlardan almayın diye aparak linki atmıştı bunlar fazlası ile iş görüyor diye hem daha uygun
Bende uygulamadan almıştım. Öyle büyük değil ama bebek için yeterli oluyor. Rica ederim
Bende öyle yaparım blenderdan gecjrio veririm ay çok heyecanlıyım korkuyorum beceremezsem evladima iyi bakamazsam aşırı korkuyorum yah faydalı olamazsam ay sorular sorular çok sağolun taruf de isterim sizden neler yapauim az kaldı benmde kontrolumiz var carsmba günü Dr anlatacak bakalım
Kuum aparatlara baktım onalrda pahalı tencereler dediğim gibi biraz kafam karışık ama evde tencerem iyi bir şey yok ayatlayacagim baklaim henüz almadım ama o Karaca’nın ki güzel beğendim
Baktim bende çok güzel kampanya var hiç haberim de yoktu çok ij lldu
İnşallah yer cnm benimki başta yemedi diş çıkarıyordu bugün denedim yenidenşuanda az az yiyo işte maksat tadımlık
Ben ikeanin buharda pisirme aparatini aldım. Fazlasiyla is görüyor. Hic blender kullanmadim, başlarda catalla ezdim. 6 bucuk ayliktan sonra yemek tariflerine gectim. Hala buhar aparatini kullaniyorum ama standart pisirme yontemlerini de kullandigim icin tadim donemi kadar sık kullanmiyorum. Bence buharli pisirici yada bebek tencere seti almaktansa evde var olan kucuk bir tencereyi bebege ayirmak mantikli oluyor. Onun tenceresini de biberon deterjaniyla yıkıyorum, cok yağlı ise limon ve karbonatla ovuyorum.
Evet kampanya güzel ben aldığım zamanda %50 indirim vardı