@Yasemin1 burdan devam ederiz kuzum
Cnm kusura bakma çocuk hastaydı mesajlari yeni gördüm kacgundur yorğunluktan mahvoldum ama.yinede kimseye parlamadim arkadaşla kavga etmisiniz yeni gördüm eğer ben sebeb oldum sa özür dilerim ben kötu niyetle yazmadim burdada insanlar birbine yardımcı olmak için var ama bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor
Estagfurrullah olur mu ne kusuru aşk olsun özür ne demek tabiki birbirimize yardımcı olacagiz konuşacağız soracağız bende sinir oldum en son cevpa verme gereği bile duymadım yani güya kendince iyi bir şey yazacak kızım için bile önce bana söylemiş sonra yinede altni çizerim( yinede )şifa versin Allah ama yinede ne demek amannn hiç önemli dgeil …gecmis olsun minnosuma insalah tez vakitte iyileşir bizde yarın gideceğiz Dr ins iyi haberlerle döneriz çok korkuyorum çok
Daha önce boyke bir durum yasamaistim sildim uygulamayı sonra tatsız bazı şeyler yaşayınca paylaşmak istedim bn yaşadjm kims eyasamasin tekrar indirdim konsutugum hamileliğinde bu yana anne var çok guzle bir dostluk kurduk kendisiyle …özelden de konuşuruz sorun değil asla ama kkmseyi rahatsız edecek birşey konuşmadık kendini kötü hissetme kuzum bn bana sorulan her soruya cevap veririm asıl rahatsız olanlar gidip ozeldne sorsunlar ki kimse dahil olmasın sohbetlerine sonuçta biz bilemeyiz ilkokjl muhabettine döneceğini konunjn bnm postum bnm sınıfın bla bla bla
Bizde ret oldu evet yoğurt bile yediremedim. Üzüldüm de baya ama zorlamadim. Sadece meyve süzgecine soğuk salatalık verdim onu aldı. Sonra diş çıktı biraz rahatlayınca yemeye başladı soğuk yoğurttan başlayarak soğuk yayla çorbası vs. derken geçti gibi şimdi yiyor 3 hafta olacak diş çıkalı..
Sağol cnm inşallah iki gündür yoruldum sabah kadar uyku yok öksürüğü başladı bakalım bugün napcaz yarın sabah goturcem bende
Ah kiyamam yavrum ,gelmiş geçmiş olsun darısı bizim minnoslara olsun ,ne kadra sürüyor bu diş çıkarma bizde ek gıdaya yeni geçtik tadım yapıyoruz ama diş çıkarmak yemeyecek gibi duruyro şimdilik bakalım
Kıyamam ins duzelir sabah haber verirsin cnmne diyecek baklaim Dr
Aynen cnm mucize anneden beri konuşuyoruz allah razı olsun hep cevap verdin bana ordan buraya ilk geldiğim gözüm hep seni aradı hatta mucize anneye silmsitim geru yukleyecektim sana yazmak için sende evladına ugrasiyormustun o aralar anne olmak çok zor gercekyen bişey olacak korkusu hep.icimizde
Maşallah bizimkde bugün ilk defa çorba içti iki çay kaşığı inşallah devamı gelir çorba vermememistim hiç bugün rastegele biz yerken tattirdim yedi
İnşallah cnm sen neden gidiyorsun rutin kontorlmu
Çok ağladı , geceleri çok uyandı, eli hep agzindaydi ısırdı parmaklarını resmen kopariyordu çeke çeke. Ateş olmadı ama bizi aldı attı resmen 6.ayda başladı 7. Ay bitince çıktı. Hem de ikisi birden 1 haftada hasta gibi oldu öksürdü burnu tıkandı sürekli açtım geçti şükür.
Bu arada cnm dış çıkartma çocuktan çocuğa değişiyor ama hastalık dişten daha zor bizim ilk iki dişi bianda patladi ama o ara hastalandı birde onla beraber çok zor oldu yaklaşık iki haftayı buldu şuan yine saldırgan herşeyi issirmaya çalışıyor
Ay evet bizimkide bu aralar hersseyi issirmak istiyo boynumuzu yüzümüzü görsen ne yapcaz sastik ve yine hastalandı diş mi gelecek bilmiyorum
Sulu diş kaşıyıcı iyi geliyor buzdolabinda soğuyunca. Bir de bol bol soğuk parmağımla masaj yaptım ben
Bende dün soğuk emzik verdim buzluğa koyup burnu akiyordu iki gündür ondanmi yoksa soğuk verdim ondanmi bide öksürük başladı bugün bizim
Buzluğa koymasaydiniz keşke. Sadece normal alt kısma koyun o çok soğuk olmuştur evet.
Sende sağol kuzum wlbetteki vereceğiz cevap yardimlasacagiz dua edeceğiz birbirimize doğru çok zor zamanlar geçirdik rabbim bunu aratmasın inşallah napalim herşey biz insanoğlu için korksakda cirpinsakda olacağa çare olmuyoruz engel olamıyoruz ne yazikki
Yok cnm geçen hafta rutin kontrolde biz istedik ultrason birde taş cikmasin mi , Cerrahpaşa ya götüreceğiz ins temiz çıkar birde kardiyolojye götüreceğim bir haftalikken kontrolde iki ufurum var dendi ins kapanmıştır bugün kosturdum durdum evin işi bitsin bebegin banyosu sabaha hazırlık erkendne düşeceğiz yollara
Aman korktum şimdi zormuş korktum biraz hamdolsjn ki memelekete gidiyorum annemler olurlar yanımda bnm ins kusması falan olmaz çünkü hep ameliyata baglayip korkarım bu durum daha zor