Bebegime Blw şeklinde veriyorum arada da kendim destekliyorum bugün hemşireye Blw veriyorum dedim o ne dedi dalga gecer gibi ne düşünüyorsunuz
Kız hakkat ne demekki valla kınama bende bilmiyorum yeni duydum
Blw ne demek bilmezler ama yoğun bakımda 5 günlük bebeği dövmeyi çok iyi bilirler, sizde onla dalga gecseydiniz
Aydinlatirmisin Tülay merak ettim benim bilmemem normal ama hemşirenin bilmemesi çok saçma
Bebeğin kendi kendine yemek yemesine Blw deniyor, bu İngilizce bir kelimenin baş harflerinden oluşan bir kısaltma, Türkçesi bebek liderliğinde beslenme demek anlayacagin Sinemcim, senin bilmemen normal ama sağlık sektöründeki bebeklerle ilgilenen insanların bu terimlere aşina olması gerekiyor
Yaa anladım cnm çok teşekkür ederim
tabiki dediğine katılıyorum ama o kadar ilgisiz hemşireler varki sözüm ilgisiz hemşirelere tabi hepsi aynı değil yoğun bakımda iken melek gibi bebislerimize bakan hemsiremizde vardı …birde mama için sıcak su istedim diye of puf yaparak suratından geçinmeyen bazense duymamazlıktan gelip kalkmayan kotulerde vardı
Aynen öyle canim ben bugün ters günümdeym yine de hemşire bana dese git öğren bir daha ki geldiğimde soracağım derdim ![]()
![]()
![]()
Hahaha valla demekte sartmis bence haketmiş![]()
Herkesin besleme usulü kendine göre tabi eğer yiyorsa ne ala öyle verin . Benim sağlık ocağındaki ebe hanım da blw yöntem veriyor musun dedi yaşında kızım şu an ama alıp da kendi yemez her şeyi ağzına alır yemek olan ne varsa almıyor inceler inceler en son atar yere bende bundan rahatsız olan biriyim oynasın diye kaşık çatal veriyorum yemek yerken kendim bizimle birlikte yedirip kaldırıyorum . En doğrusunu siz bilirsiniz yani istediğiniz gibi büyütün sağlıkla inşallah nasıl yemek veya yedirmek isterseniz