Ek Gıda ve Gaz Sorunu

Kızlar ek gıda sürecinde gaz sorunu yaşadınız mı 7 aylığız ara ara hâla gazlanıyor

1 Beğeni

Bennnnnn​:slightly_smiling_face:

Devam ettiniz mi ek gıdaya

Şöyle döküntü oldu bizde yoğurt yumurta sarısına ben anlamadım tabi sonra doktor dedi egzama bu alerji tek tek ver anlayalım dedi ne olduğunu şimdide dikkatli veriyorum… Bide bize probiyotik başladı o çok fark ettirdi gaz olayını çok azalttı ek gıdadan öncede gaz olayı yaşıyorduk biz diyorum 5 aylık olduk neden gaz bitmedi meğer ek gıdaya gecincede dozu artmış bizim

1 Beğeni

Gaz yapan besinleri tespit etmeye calısın. Mercimek vs yapıyorsanız azıcık Kimyon katın içine.

1 Beğeni

Bide reflüsü vardı alerjik bebek olduğu için onun içinde şurup içiyoruz bilmiyorum sizde alerji durumu var mı

1 Beğeni

Ayyy biz de sanırım 8ay 6 günlük artık öğün vermeye başladım ama önce kabız oldu onu atlattık gibi son 3-4 gündür de kabız sanyodum ama çocuk kaka yapıyor ama ara ara inanılmaz ikiniyor ağlıyor zorlaniyor bilmiyorjm ne yapacağımı gaz sanırım

Hiç gaz yapan gıda bile vermedim ama doğduğundan beri hep gazlıydı :smiling_face_with_tear:

Çok zor ya​:pleading_face:

1 Beğeni

Evet yaşadık hatta arada ishal bile.oluyor 7 aylik olucaz bizde bir hafta sonra

Reflü kusma bizimde var hala alerjide var süt ürünlerine şurup ne için iciyorsunuz

Gavisgon veriyorum canım fayda ediyor bide probiyotik aklında olsun

1 Beğeni

İnşallah alışır da ek kısa sürede atlatırız valla içim gidiyor çocuk gözlerimin içine bakıyor ikinirken beni kurtar der gibi

1 Beğeni

Tmm cnm çok sagol bende söyledim doktora ama ilaç yazmamisti 6 aylıkken geçer demişlerdi geçmedi hala.kusuyor

Gündeme getir yine canım caresi varsa niye kussun yazık sağlıkla büyüsün :face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Aynen cnm sağol başka büyük hastaneye goturcem

Benim bebeğim de çok kabız olmuştu. Sık sık haşlanmış havuç veriyordum onu azalttım bi de unlu yapacağım her şey için yulaf unu kullanıyorum. Çok lifli olduğu için kabız yapmıyor. Bu düzende devam edince 1 hafta bile sürmedi kabızlığı geçti o zamandan beri de tekrar olmadı. Haftada 2 kez de kabak ya da balkabağı vermeye özen gösteriyorum baya rahatlatıyor diye düşünüyorum.

1 Beğeni