Kızlar merhaba
Kızıma ek gıdaya başladım her gün yenı bır şey tattırıyorum yoğurt verıyorum her gün çok gazı var yoğurt kaynaklı olabılır mı yaşayan oldu mu
Kızlar merhaba
Kızıma ek gıdaya başladım her gün yenı bır şey tattırıyorum yoğurt verıyorum her gün çok gazı var yoğurt kaynaklı olabılır mı yaşayan oldu mu
Yoğurdu kes istersen birkaç gün verme eğer ondan kaynaklıysa belli olur zaten bide ilk verdiğin şeyleri 3 gün kuralına göre verdin mi
Doktorumuz sevmedıgı seylerı 3 gun dene dedı ben de öyle yaptım sevdıyse 1 gun denedım
Yoğurt gaz yapıyor olabilir benım kı de tam bır yogurt canavarı her öğün versem hayır demez
Eğer 3 gün kuralına uyduysan hangisinin gaz yapıp yapmadığını daha iyi anlarsın canım sen istersen 2 veya 3 gün yoğurt verme değişim oluyor mu diye eğer düzelirse ona göre davranırsın
Bende hep yoğurt verdim ama yaşamadım öyle bir problem 1 çay kaşığı zeytinyağı verin her gün sorun olmaz veya 2 güne bir hem kabızlık olmaz hem gaz derdi. Daha bünyeleri küçük ondan dolayı oluyor muhtemelen bence yoğurtla ilgisi olmayan bilir hem doğal probiyotik bir yönden bakarsanız . Ben ilk zamanlar pınar marka doğal yoğurt almıştım uzun bir süre onu kullandık şimdi yaşına girecek kendi yediğimiz yoğurttan veriyorum artık da . İlk başlarda yoğurt yapamadım yanlız bakıyorum kızıma baya da zor bir bebek siz yapabiliyorsanız öyle yapın yoksa daha doğal içerikli bir yoğurt verin