5 ayliktan beri iyi kotu eline birseyler veriyorum.
Benim sorum merak ettiğim konu şu . Bebekleriniz yemek yerken cok mu daginik yiyir . Eline almak istiyor mu ?kizim 7 aylik birseyler verirken hep saçlarını yoluyor . Saci basi ymk oluyor hep. Yemeyince de Gozlerini fln ovaliyor cok sinirleniyor . Hergun elbise degistiriyom. Üzerindeki silikon mama önlüğüni de atiyor taktirmiyor.
Dip not: Bebegimin hizina yetisemiyorum. Bugun masayi devirdi ustune, evimizin esylari hep sivri koseli ne yapcami sasirdim.Ben oyuncaklarinin yanina koyuyorum . Oturma odasina o sürüne sürüne mutfaga geliyir. 
Ben giydirmeli önluk aldım yoksa cikartip aliyodu smdide mama sandalyesindne kalkiyor mama sandalyesinin onundeki yemek koyma yerini cikartip atiyor masa ortusunu cekiyor
onune koyuyorum azicik azicik kendi alip yiyor bende ayni cekmeceleri aciyo sandalyeyi itmeyi ogrenmis onu itiyo cok hareketli yoruldm vlla mutfkda onune biseyler koyuyorm geliyor lijamamdan tutunuyo birakmiyo
O onlukten bende alcam int baktim 250 civari birsey . Burda da yok merkeze gidince bakcam ..ay gun gectikce cok cok haraketli oluyor zor valla .
E bebek uygulamasindan bak weya civil indir al instgrmdn daha indirimli ben magzasndan aldm 150 tl neydi iyi oldu ama cikartamiyor 
Merkz gidince civil bakayim ama civilde de aynidir ya civil de pahali olmus . Bakalim suanlik bir bezle bağliyom vvala .
Ben yeni aldim 250 tl degildi 150 liraymibne aldim
O zaman ben de alirim baklim bu ay gidebilirsem tavsiye icin tsk ederim canim.