Ekran verdim artık olmuyor

Evet doğum sonrasında başladı 18 aydır devam ediyor. Sizde mi crohn hastasısınız

Bebeğimle o kadar çok ilgilendim ki şimdi her söylenileni anlıyor komutları hızlıca anlıyor harekete geçiyor birçok kelimeyi net olarak söylüyor. İnşallah sorunsuz şekilde başarırız. Çünkü beni çok iyi anlıyor. Görümcem eskisi kadar göstermiyor azaltarak düzeltiriz inşallah. Görümcemle de konuştum o da sonucu görünce pişman oldu.

Evet canım 10 yıldır crhon hastasıyım bende hastalığımla birlikte hamile kaldım bende

Harikasiniz. Sizinle arkadasimin durumu asla ayni degil zaten. O cok uzun sure ekran verdi. Ben birakma sureci icin ornek verdim. Tekrar cok gecmis oksun size​:hibiscus:

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah :folded_hands:t2: ilaç tedavisi mi yoksa cerrahi operasyonla mı müdahale ediliyor

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Şuan damardan 2 ayda bi ilaç alıyorum gebelikte bebeğin bağırsaklara baskı yapmasından dolayı ince bağırsağım da çamurlaşma oluşmuş tedaviye devam dedi doktor gittiği yere kadar dedi bağırsağım da tıkanma olursa 1 metre kararını alacakmış

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah :folded_hands:t2: