Ekransız nasıl oyalayabilirim

Bende boz aldim demin zapt edilecek gibi degil…
Bir kac sIkIlabilir cikmak icin ugrasicak ama olsun alisacak pasam.

Kendi kendine oynamayi seviyo allahtan
Kucuk bi kres yapicam oyalansin.

Evim müsait değil ya küçük top havuzu almışdım onu bile köye getirdim olmuyo evin içinde kızım tek başına asla oynamıyor oyuncaklarla vs nasıl alıştıracam bilmiyorum

Zaten basta oynamayi degil dagitmayi seviyolar.sonra sonra bir iki sesli isikli oyuncaklar ilgisini cekiyo
Ekran izlemeyi sormustum yaninda olman lazim dedi gordugu seyleri anlatman gerekiyo dedi kafasi karismasin dedi doktorum.

Ekran izletmemeye çalışıyorum çok yoruldum valla inanın iki sn yok 10 da uyudu hala evin işini yapıyorum uyumam 3 ü buluyor sabah 7 de kalk akşam 10 kadar yine onunla şikayetçi değilim asla ama çok yoruldum ne yapabilirim de onu tatmin edebilirim çabasındayım. Asla memnun olmuyor ve çok fazla ağzına götürme huyu var allahım ne bulursa ağzına atıyor. Zıplıyor atlıyor ayaklarını görseniz mos mor bu kadar beklememe uğraşmama rağmen ona üzülüyorum elimden gelenin kat kat fazlasını yapıyorum artık kişisel temizliğimi bile yapamaz oldum banyoya benimle geliyor detarjanları yemeye çalışıyor vs vs tamam bütün çocuklar böyle aksilikler yapar ama kızım 1 yaşında daha yetemiyormuyum düşüncesi boğuyor beni

2 yasina girecek halen ayni durumdayim yaramazlik konusunda.hele agzina atma bide oyle hizlilar ki elinden alacagimi biliyo daha cabuk agzina atmaya calisiyo.
Bu sebepten dolayi krese gonderemiyorum.allahtan gece uykusu duzeldi duzenli uyuyo
Kalkmaz gunduz de iki degisik araliklarla uyur

Gündüz uykumuz doğduğundan beri yok günde bir kere 1 saat uyuyor ama gece Allahdan uyuyo sadece acıkınca uyanıyor bi sıkıntısı yoksa uyanmaz ama sabah 7 de alarm gibi ötüyor :joy::joy::joy: böyle diyorum ama özledim yaa gidem de gireyim yanına