Elbise konusu

Kızlar bebişlerle ilgili değil ben tesettürlüyüm elbise almıştım ama iç gösteriyor ve emziriyorum emzirmeye engel olmayacak astar vs biliyor musunuz

@Hüveydaa @Saye @AybikeKrp @Aynur @Merve Bu annelerimiz tesettürlüler belki biliyorlardır :slightly_smiling_face:

Üst için istiyosanız içlik alabilirsiniz. Alt için diyosanız da çamaşırcılarda da olur etek astarı alabilirsiniz. Genelde iç astarlar ama tek parça oluyor. Terziye götürüp ön tarafından aynı gömlek gibi kestirip çıtçıt yaptırabilirsiniz.
Bir de şey bende emziriyorum 4 ay 9 günlük bebeğim iç astarlı bişey giydiğimde biraz yukarı topluyorum yanlız emziriyorum bebeğimi zaten yanımda kimse olmuyor yani bence öyle yapabilirsiniz.

Elbise şeklinde istiyorum evet elbise de 2 tane şansıma terziye vermek istemedim veya dediğiniz gibi alt üst aynı renkte ayrı ayrı alacağım galiba

bu tarz bişey direk alıp elbise içine giyebilirsiniz.
Tam halde de sıfır kol olan içlikler var ama her türlü terziye gidip önden göbeğe kadar mı olur artık bi kesme dikme işlemi yaparsınız malesef.
Ben biraz elbise işlerini rafa kaldırdım :joy::joy: bu kadar fikir verebilirim

Bende bir heves elbise aldım böyle bir şey düşünemedim :smiling_face_with_tear: teşekkür ederim yardımınız için

Rica ederim belki diğer arkadaşlar daha farklı yazar. Genelde de öyle emzirmeye elverişlli şeyler yine de giymek istersem saatlik işim varsa özellikle 3 4 saat falan süt sağıyorum biberonla dışarda veriyorum o da iyi oluyor açıkçası baktınız normalde giyemiyorsunuz öyle de yapabilirsiniz eğer biberon kullanıyorsanız

Yok hiç kullanmadım

Canim benimde bi elbisem var ic gosteriyo diye ben anneme ince bi kumaşdan sifir kol uzun bi astar dikdirdim terletmiyoda elbisenin icine giyiyorum oyle bisey diktirebilirsin terziye

Onların hazırları da var ama emzirme de sıkıntı olmadı mı

Ben emzirmiyorum canim ama arkadasin attigi badi gibi onden ilikli yaptirabilirsin

Aa evet olabilir aslında hazır bulursam iyi olur ama bulamadım​:sweat_smile: bayram da giymeyi düşünüyorum çünkü ama iyi fikir hiç olmazsa dediğinizi yapacağım teşekkür ederim

İnsallah halledersin canim giymedigin ince bisey varsa uzun onuda kendin kollarini kesip onune ilk acip kullanabilirsin

Teşekkür ederimm​:smiling_face_with_three_hearts:

Sıfır kol elbise gibi içlikler var ya, ben ondan alıp önüne terzide gizli fermuar taktırmayi düşünüyorum. Önceden açık renk elbiseler giyinirdim, içine içlik ile. Ama elbisenin önü düğmeli olsa da içlik emzirmeye engel oluyor, dolabı da sıfırdan düzemem. Böyle birşey geldi aklıma.

Bu da çok mantıklı ben de galiba karar verdim sıfır kollu içliğim vardı onun altına etek astarı alacağım

Çözümü bulmuşsunuz :cherry_blossom: ben biraz dolap yenilemek zorunda kaldım hep boydan elbiselerim ve düğmesiz uzun uzun tuniklerim varmış maaalesef emzirmek namümkündü:sweat_smile: ben de öneri bir hesap bırakayım denk gelmiştim güzel parçalar var çeşitli. https://www.instagram.com/mersha.collection?igsh=Zndpb21pcXhuNDdi

Evet çok şükür buldumm benim de öyleydi biraz değiştirmek zorunda kaldım bende teşekkürler :heart_eyes: