Elektriksiz Anakucağı

Kızlar bebeğim 4. ayını bitirmek üzere. İş yapmakta çok zorlanıyorum. Acaba anakucağı almak için geç mi kaldım? Alsam kullanamaz mıyım çok kararsız kaldım. Manuel olanı almayı düşündüm siz kullanıyor musunuz, kaçıncı aya kadar kullanılır?

Cok pahali bisey almayin kullanabilirsiniz daha zaten kemerli oluyo 1 aylik bebegimi koyuyorum mutfakda masa ustune yemegimi oyle yapiyorum bende

1 Beğeni

Zaten 1000 tl civarında fiyatlarj uygun ama bu aylardan sonra içinde duruyorlar mı onu bilemediğim için kararsız kaldım :see_no_evil:

Ben yeni almadim ablasindan kalani kullaniyoruz evet uygunmus fiyati durur gibi ilk cocugumda da kullandim duruyodu

1 Beğeni

Kesinlikle ev isi yaparken en iyisi yemek yaparken koyuyorum yanima suan 6 aylik olmak uzeree hala kullaniyoruz

1 Beğeni

Daha da gecikmeden almalıyım ya teşekkür ederim :melting_face::heart:

1 Beğeni

Biz 4 aylık olana kadar kullandık 5. Aya kadarda az az koydum içine 5-10 dakka zor duruyordu. 5 aylık olduktan sonrada hiç durmadı hep oturmak istiyordu. Çok pahalı bişey değil ama artık içinde durmaz boşuna almış olursun.

1 Beğeni

Ay öyle mi diyosun siparişi vermiştim :smiling_face_with_tear: oturmak için 3 aya gelmeden çabalamaya başladı ama çevrem doktorum asla oturtma 6 ay olana kadar diyor. Günde 3 öğün yemek hazırlıyorum pusete sığmıyor artık bu hareket de edince iyi olur diye düşünmüştüm. Zaten ilk çocuğum bu, olmadı 2. için rafa kaldırırım :face_holding_back_tears:

Pusette duruyosa ana kucagini daha cok sever canim her bebek bi olmaz merak etme farkli bisey deniycek eminim hosuna gider surekli ayni seyi kullanincada skiliyo bebekler

1 Beğeni

Evet ikinci çocuktada kullanabilirsin ona daha erken başlarsın kullanmaya.

1 Beğeni