Elenatal 3 kullananlar

Bu emziren anneler için vitamin takviyesini kullanıp da sütüne etki eden var mı? Süt artırır mı ya da daha kaliteli süt olmasını sağlar mı? Kullanıp etkisini farkeden var mı?

Ben kullanıyorum sut artiyormu bilmiyorum benim kan değerlerim düşük yaklaşık üç aydır kullanıyorum ayriten kan ilacı ve d vitaminede yazdı doktor

Benim kan değerlerim iyi çıktı aslında ama kızımın b12’si düşük çıktı. Çocuk doktoru da bana elenatal önerdi de. Emzirdiğim için ona da faydası olur diye söyledi. Acaba bebeğimin kilo almasına da yardımcı olur mu diye merak ettim

Benim B12 çok düşük çıktı alt sınırlarda o yüzden hafta da bir iğne yaptırıyorum. Elenetal 3 arada bir alıyorum arttırıp arttımadıgından emin değilim ama vücutta vitamin dengesini sağladığını düşünüyorum.

Hmm anladım umarım faydası oluyordur, bebeğinizin kan değerleri nasıl peki?

Emzirirken iğne yapıyor larmi benimde demir derritim ve B12 çok düşük dedi emziridigim için düşük dozda ilaç yazdır

Bizim bebekde kansız dedi doktor rastegele hastayken bakılmış kan değerine sadece vitamina değil 9.2 dedi değeri hgb

B12 iğnesinin bir zararı olmaz ki bana hamileyken verdi doktor haftada bir iğne yaptırıyordum 2 tanesini yaptırınca çok yükseldi devamını yaptırmadım. Doğumdan sonra da başka doktor iğneleri ayda bir yaptırmaya devam et demişti ama ben unuttum. Bir zararı olmaz yani aksine gerekli aslında değerleriniz düşükse.

Bol bol kuzu kıyma yedirmeye çalışın düzelecektir inşallah. Demir ilacını da unutmayın toparlanır umarım

Doktor zaten hiç hoşuma gitmedi stajyer doktorun gibiydi konuşmaları ilacı bile yazarken ne yazsam sana degerlin çok düşük diye düşündü durdu

Tmm çok teşekkür ederim bir iki damla fazla ver dedi doktor yemeklerede yeni yeni alışmaya başladı çok şükür kıyma yide bı deniycem

Evet evet iyi gelir kırmızı et inşallah. Doktor haftada 5 gün kırmızı et yemesi lazım dedi ama bizim kız da çok zor yiyor malesef deniyorum ben de

Çok teşekkür ederim :heart:

Hayır olsa zaten vermezler. Bizim sağlığımız için yaptırmamiz gerek

Tmm sağolun doktor degsitiryim ben bide başka doktora gideyim