Kızlar kaynımın sözü var salonda yapacaklar evde değil Belkı biraz kalabalık olabilir nişan yapmayacaklar o yüzden bu şekilde salonda yapıyorlar sözü . Sizce bu elbise çok mu spor çok fazla para verıp başka şey almak ıstemıyorum nasılsa tek seferlik bu olurmu sizce yada ne tarz birşey gıyebılırım
Bu gayet güzel benim kardeşim de öyle yapmıştı bende rahat ama şık bir salopet giymiştim bence ideal üzerine marka bir eşarp güzel olabilir o da çok yüksek fiyatlı değil yani İpek karışımlılar güzel durur vissona tavsiye ederim
zaten 3-4 saatlik en fazla o yüzden çok para harcamak istemıyorum. Eşarp değilde şal olsa acaba kotu mü durur pek alışkın degılım gunluk hayatta esarba birde elbise rengınde mı olmalı sızce takacagım şey bej krem renk olurmu acaba
Elbise renginde olmalı bence onun Krem vs olursa çok siritabilir, özel gün kombinleri de tek renk bütünlük sağlıyor bence
Gajet guzel sIk tokanin renginde sal brosh felan tamam layabilirsin abartiya gerek yok canim
Güzel görünüyor hem bu elbiseyi daha sonra da giyebilirsiniz ![]()
Siz bilirsiniz tabi ama ben olsam bu elbise yi tercih etmezdim daha şık ve pahalı olmayan kıyafetler de var bide elbise renginde şal takın farklı renkte olmasın bnce
Eşarp takmazsanız şal da olabilir güzel jakarlı bir şal güzel durur bu attığınız elbiseye bence elbise tonu daha iyi olur ama ayakkabı ile krem tonlar topuklu falan kombinlerseniz açık renk takılar bence açık renk te olabilir