Arkadaslar bebegim 3-4 gundur nizami bir sekilde emeklemeye basladi. Ben de gunun cogunu yerde emekleyerek ya da bir seylere tutunup ayaga kalkarak gecirmesine musaade ediyorum. Malum havalar daha soguk, evimizde yerden isitma da yok o sebeple ozellikle fayanslar biraz soguk oluyor. Acaba surekli yerde vakit gecirmesine musaade etmem bebegimin yorgun dusmesine veya hastalanmasina neden olur mu ki? Emekleyerek odalari dolasmaktan, kesfetmekten inanilmaz keyif aliyor ve surekli de bir seylere tutunup ayakta durmak istiyor. Ben de acikcasi desteklemek istiyorum bunu kisitlamak istemiyorum. Sizler nasil yapiyorsunuz, emekleyen bebeginizin her zaman yerde vakit gecirip kesfetmesine izin mi veriyorsunuz yoksa bunu sınırlı bi sureyle mi yapmasina musaade ediyorsunuz?
Ya valla bende aynı şeyi düşünüp duruyorum. Evimin sıcaklığı 23-25 derece ama yinede yerler soğuk oluyor bazen bakıyorum elleri falan üşüyor. Ne kadar yerde durmasına izin vermesemde valla imkansız zaptetmek oyuzden gündüz yelek giydiriyorum şuanlık aklıma gelen çözüm bu
Benim bebeğim de emekliyor ve artık koltuk kenarlarına falan tutunarak kalkmaya da çalışıyor. Yerlerde soğuk olduğu icin bu panduflardan giydiriyorum yumuşacık sıcak da tutuyor. Sende öyle yapabilirsin. Evin soğukluk durumuna göre de üzerine yelek giydiriyorum.
Üstünu iyi giydir bişey olmaz canım. Hareketli bebek fazla üşümez zaten
Ayaklari değil korkum, bazen mutfakta biseye takilip poposunun ustunde fayansta biraz uzun oturuyor. Gecenlerde ben de yanina oturmustum, bi sure sonra popomdan baya soguk gelmeye baslamisti, oyle aklima geldi ususe de oyuna daliyor fark etmiyor olabilir diye.
Ya iste hareketli bebegi kalın giydirmek de iyi degil aslinda o zaman da terleyip daha kotu hasta olabilir.
Bezi var ya birsey olmaz bence
Bizimkinin kusmalari uzun zamandir hic yoktu, emeklemeye basladigindan beri gunde 3-4 kusmaya basladi biraz da ondan supheleniyorum ama ufak bi enfeksiyondur herhalde yakinda biter diye umuyorum.