Bebeğim 40 günlük aksam 6’san sonra sürekli emmek istiyor emerek uyumak istiyor artık o kadar yoruluyorum ki yanımda yatıyor emerek uyuyor biliyorum çok tehlikeli ama yorgun düşüyorum. Emerek uyumaya bir çözümünüz var mı çok korkuyorum çok da yoruldum.
Emzik vermeyi denediniz mi?
Almıyor öğürüyor
30 40 gün aralığında bebeğim de öyleydi inanun 16.00 dan gece yarısına kadar artık kutruk sokumumun ağrısından yürüyemiyordum ama geçti sizin de geçer. Ana yatarak emzirmek genüz çok tehlikeli sizi anlıyorum ama dikkat edin
Reflü yatağı alın ve bebeği üzerine koyun öyle yatakta emzirin. Ben 2 aydır öyle yapıyorum hem kendi yatağında yatmış oluyor hem de uyuyup memeyi bıraktığında başka bir yere aktarmam gerekmiyor uyanmıyor bu sayede
Tesekkür ederim bunu bu gece deneyeceğim
Yatarak emzirme eğer tek basinaysan Allah korusun ben yatarak emzirdigim zaman eşim ya da görümcem başımda beklerdi çünkü uyuyakalirdim bazen normal emzirirken bile uykuda kalıyordum eşim uyandiriyordu dikkat et kuzum
Bende de hep emerek uyuyor. Ama ben yanımda yatırıyorum
Bizim kızda öyleydi sürekli bana etraf söylerdi üstüne yatarsın bogarsin çok korktum ama sadece öyle uyuyor yapacak bı şeyim yok dedim eşimde emzik vermemi istemiyordu bosvermistim 9 aylık hala öyle uyuyor siz bu hataya düşmeyin emziğin içine anne sütü enjekte edip verebilirsiniz ama emziğe alisabilir emziğe alışsın yoksa gerçekten ben hala yanımda uyyumak zorundayım
Emzik alınca ögürüyor, kusuyor
Alıştırmak lazım ama almaması da Kısmet