Bebeğim tok olsa bile emerek uyuyor gece de çok kalkıyor sürekli emmek istiyor. Bu durumu yaşayıp düzene sokan varsa yardımcı olur musunuz![]()
Denedim asla susmadı ağladı sürekli
Bence belli bir dönem bağlılıkları daha çok artıyor. Kızımda öyle oldu, 1 hafta sonra 1 yalına girecek. Ben de bazen emerken uyutuyorum bazen de kucağımda sallayarak. Gece uyandığında tok olduğundan eminsem emzirmiyorum kucağımda sallıyorum. Çok fazla diretiyor ağlıyorsa emziriyorum. Ama diş sıkıntısı vs olmadığı sürece böyle uyuyabiliyor şu an. Kucağıma yatırdığımda istemiyor ağlıyor bazen, ben de yatırmadan dik şekilde tutup omzuma başını koymasını sağlıyorum piş piş yapıyorum uyuduğunda kolumda yatırıyorum. Geçen hafta mesela bir sıkıntısı vardı demek ki sık sık uyandı, sürekli emmek istedi. Bu hafta uyku süresi biraz daha uzadı çok şükür. Dönem dönem değişiklik oluyor bence sabredin her uyandığında emzirmemeye çalışın giderek azaltabilirsiniz. Sadece acıktığında emzirirsiniz
Teşekkür ederim evet diş çıkartacak gerçekten etikiliyor ağlıyor bende emziriyorum sürekli ![]()
Aynı sorun bende de var yorumları okumaya geldim ![]()
![]()
Diş ve hastalık dönemi çok etkiliyor. Bizim de aynı. Bu dönemler dışında hastanede iğne yapıldıysa, bir insandan korktuysa o gecelerde de çok uyanır ağlar. Emmeden uyumaz illa beni arar eşim uyutmaya çalışsa da. Bazen de tok uyumuyorsa uyanabiliyor.
Ve galiba çözüm yok![]()
Evet olabilir ama nereye kadar sütecek acaba baya yıpratıcı
Benim oğlumda öyle 21 günlük memede uyuyor topuklarını gıdıklıyorum uyanıyor emiyor tekrar doydu mu memeyi ağzından çıkarıyor direk beşiğine koyuyorum
benim yaptığım hatayı yapmayın alışmasın bebeğiniz küçük belki desteksiz uykuya alışabilir ama biraz büyüyünce sürekli meme istiyorlar