Emerken dişiyle yara acmasi

Bebeğimin altta üstte ikişer dişi var emerken çoğunlukla baskı yapıyordu alt tarafta iki tane minik yaralar acmis kahverengi bölgede emzirirken aşırı derecede ağrıyor dişlerini aynı noktaya bastırıyor sürekli en acil nasıl iyileşir ya da emzirirken bir şey yapılabilir mi bu durumu yaşayan fikri olan var mi acaba?

Lansinoh kremi sürebilirsin. Emzirmede rahatlıkla kullanılabilen bir krem. Bebeğinizi kaç aylık?

Lansinoh kremi bende öneririm bir de varsa gümüş kapak ya da göğüs kalkanı kullanabilirsiniz. Kıyafetinize sürtünmesini engelleyip daha kolay iyileşmesini sağlar :cherry_blossom:

Ben de yara olup emziremeyecek duruma geldiğimde bu kremi verdi doktor, hem bunu sürüp hem de e vitamini kapsülleri almıştım onlardan sıkıyordum bi arkadalım önermişti. Ama garmastanı sürersen her emzirme öncesi meme ucunu yıkamak gerekiyor bilgin oldun. 2 3 günde iyileştirmişti tamamen.

Merhabalar ben göğüs pedine zeytin yağı damlatıp göğüsün uç bölgesine koyuyordum ben de işe yarıyordu. Deneyebilirsiniz sizde, inşallah işe yarar.

Lansinohu bende öneririm çok iyi bir krem eğer çok kötüyse 3gün emzirme diğer göğsünü emzir yarası geçene kadar ben öyle yapıyordum yara olan göğsünü sağım yap içir çok zor inşallah çabuk geçer