Kizlar günaydın benim bebeğim 2 ay 13 günlük önceden 20 dk yarım saatler emen bebişim 5-6 dk Max 10 dk emmeye başladı ortalama 2,5- 3 saatte bir emiyor bazen saat başı kalkıp emiyor bu 2 gündür de ilk defa 4 saat uyudu . Bide biz meme reddi ve full mamadan memeye döndük, 2 hafta oluyor Bu kadar kısa süreli emme yterli oluyormudur bazen az çişli bez alıyorum ama genelde iyi , bide son olarak 3-4 haftadır haftada bir kaka yapıyordu bu geçtiğimiz 4 gündür her gün kaka yapıyor. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı normal mi böyle şeyler yaşayan var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Bebeğin artık büyüdüğü için emiş gücü arttı ↔ çişli bez sayısını takip et canım günde 4.05 kere içli beş gezdiriyorsan yani bezindeki idrar doluluğu gösteren Sarıyer mavi olarak 4.05 kere bez değiştiriyorsan bebeğin doğuyor demektir zaten aç olan bebek çok huysuzlanır uyumak istemez devamlı ağlar bunu anlarsın ilk zamanlarda emeklere kuvvetli olmadığı için bizi uzun uzun demiyorlardı atıyorum 20 dakika emiyorsa bunun sadece beş 10 dakikası zaten aktifen şekli oluyordu ama artık büyüdüler o yüzden canını sıkma normal bir süreç biz buçuk aylık olduk bazen uzun emiyor Uzun dediğimde 5 dakika var 2 dakika emek bırakıyor ama kilo alımı gayet iyi
Ayy teşekkür ederim ya dediğim gibi bide süt azlığı meme reddi falan yaşayınca kafamda kuruyorum emzik de alıyor çocuğum aç karnıni emzikle yatistirip uyuyorsa falan diye bu analık ne tuhaf biseymis hem en iyisini isterken hem vicdan azabı çekmek
siz kaç aylık dediniz yazilmamis orda
4 bucuk aylık olduk bızde aslında 10 yaşında bor oğlum var ama bende en başlarda senin gıbı hep stres yaptım acaba bır sorun mu var diye unutmuşum herseye her çocukta farklı bır tecrübe YouTube’dan ve Instagram‘dan Osman Gönülal var doktor Kendisi harika bir doktor çocuk doktoru onun videolarını izlemeni öneririm bütün soruların cevabını çok doğru bir şekilde oradan bulabilirsin
Bakacağım çok teşekkür ederim valla iyiki bura var çevremden görmedim şuradaki dayanişmayi . 1 annem 2 bura
Evet bende çok sevııorum burayı herkes bırbırıne harıka bılgıler veriyor bazen tıkanıyoruz gerçekten burası bu sebeple harika