Kızlar selam. Bebeğim 15 aylık oldu. Emmeye aşırı düşkün bu yüzden yemek yemeyi reddediyor. 24 saat içinde toplasanız 5 lokmayı bile zorla yediriyorum. Doktora götürdüm iştah açıcı mama falan verdi onu da içmiyor. Sütten kesmeyi düşünüyorum. Ama emin değilim. Aranızda başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz siz
Emzirmeden önce yedirmen lazım mesela 11aylığız sabah 9da kalkıyor diyelim emzirmiyorum kahvaltı yapması içim meme istiyor ama vermiyorum acıktığı için mecburen azda olsa kahvaltı yapıyor arkasına emziriyorum öğlen uykusu geliyor önce ara öğün yediriyorum memeyi genelde uyutmak için emziriyorum yani diyeceğim ilk emzirirsen kendini kandırıyor ve yemiyorlar tokda tutmuyor hemen acıkıyorlar ama meme kolaylarına geliyor çiğneme yutma yok biraz sabırlı olup emzirmeyin yedikten sonra emzirin doyunca memeye düşkşnlükleri biraz azalıyor uyku zamanı istiyorlar
Benim bebeğim bir yaşına girdi yemeyen yemiyor maalesef dediğiniz gibi yapıyorum ama yine de yemiyor ilk lokmadan sonra eliyle itekliyor kuru ekmek yiyor sadece![]()
Haklısın tabi ya çoğu zaman yemek yesin diye bebek videoları açıyorum
Allah yardımcımız olsun
Aynı durumdaydım doktorumun tavsiyesiyle memeden kestim 15. Ayında eskiye nazaran cok cok iyi ama bana göre hala yeterli yemiyor.. ama etkisi oluyor inanın emen cocuk ek gıdaya cok zor geçiyor çünkü
Bebeğim 22 ayllıkken aynı böyleydi azalmıyor daha da çoğalıyordu hiç birşey yemes olmuştu kestim emzirmeyi çok şükür yemediği şeylerin tadına bakıyor yiyor . Memeye güveniyorkar kesinlikle . Kesmek için erken gibi sizin ama öncelik yemek yiyecegiz derseniz ve uygularsanız anlar alışır sonrada emzirmeyi kesersiniz
Dünden itibaren sütten kesmeye başladım. Bakalım nasıl geçecek. Şimdilik salça sürüyorum uf olmuş diyorum . Emmek istemiyor