Emzige nasıl alıştırırm

Bebeğim 2 aylık ve ne yaptıysam sevdiremedim.asla emmiyo
Yatağına bırakınca ağlıyo memede sakinleşiyo
Emzik emse emzikler oyalanir diyorum
Bu şekilde evin bi işini yapamıyorum
Ablası abisi var onlarla doğru düzgün ilgilenemiyorum
Sizler kullandınız mı
Hemen emdi mı sizin bebişler

Benim kızımda emzik tutmuyo kaçtane emzik aldım farklı farklı tutmadı midesi bulandı emiyo atıyo bende sallanan ana kucagı aldım ona koyuyorum en azından işime bakabiliyorum oyalanıyo onunla sonra uyuya kalıyo

1 Beğeni

Bnimki de iki aylik bazen midesini bulandırıyor ama ben tatlandiriyom tutuyor oyle yada midesini bulandırsada agzina koyuyorum bi elimle emzigi tutuyorum hızlıca kucağımda sallıyorum ağlama firsati vermiyorum bi bakıyom tutmuş

1 Beğeni

Benim oğlum da tutmadı ne yaptıysam malesef bazı bebekler tutmuyor almadığım marka kalmadı anne sütüne batırdım falan ama yok sevmedi

Ben de aynı sizin gibi yaptım.kucagimda sallayarak emziği elinde tuttum.aglamasin diye uğraştım daha çok sinir oluyodu

Benimkide ilk başta emmedi emziği ama 1 ay olmadan emdi yani mecbur emdirmeye çalıştım.
Emziği beğenmiyormuş.
4 tane emzik denedik sonunda birini aldı.
diğerleri bazısı küçük dü diye emmiyordu bazısı sertti diye.
Sonunda yumuşak ucuz emzikler var ondan emdi.
İstersen sende 1 emzik deneme ,2,3 tane dene belki seninkide beğenmiyor diye emmiyordur

Tatlandırsan

Anne sütü,pekmez denedik sevmedi kustu

Ebebekten ikili aldım doğumdan önce.keske tekli alsaydim.ucuz da değildi en iyisini aldım.kesin emer dedim.kaliteye bakmıyormus demek

Üçü çok küçük ama normal yani.yeni dogan emziği sonuçta.0_6 ay aldım.ikili almıştım
Eşim de istemiyo emzige alistirmami.simdi desem baska bi tane alalım kızar

Pardon ucu çok küçük emziğin ama normal 0_6 ay

Evet canım bizde kaliteli dige 3 tane aldık artık 4 cüsünü ucuz aldık yumuşak​:grinning:onu emdi

Bizimki var ucu çok küçük onu ememedi ağzında tutamıyordu,emziğin memesini dığerinden biraz büyük aldık emdi sonunda. Yumuşaktı hem.

Fotosunu atardımda bulamadım emmiyordu diye oynuyordu biyerlere atmış

Ben de büyük deniyeyim ozaman.surekli beni emiyor.ya emziriyorum ya da ayakta sallıyorum
Başka türlü hep huzursuz
Gündüz uykusu hiç yok,10 dk bile kestirmiyo
Mesela sabah 6 buçukta uyandı hâlâ ayağımda sallıyorum.gece ne zaman uyur belli değil ve bence bu durum normal de değil.2 aylık bebeğin gün boyu hiç uyumamasi​:person_facepalming:

1 Beğeni

Bazi bebekler 6. aydan sonra tutuyorlar cok duydum böyle

Benimde kız ilk Zamanlar emmiyordu ağzına verdiğim Zaman kusacak gibi oluyordu emzigi sürekli ağzına verdim durdum alıştı şimdi emiyor

Birden alistirma zaten bi ver bi birak
Bi ver bi birak.
Kendi elinin ulasacagi yere koy
Oyuncak tak

Bizde aynıyız malesef