Kızlar bebeklerinize nasıl emzik veriyorsunuz ben doğduğundan beri damaklı emzik kullanıyorum ama siz nasıl kullanıyorsunuz. Az önce Osman hocanın bir paylaşımını gördüm de düz emzik tavsiye ediyorum yazmış damakta çöküklük yapmasın diye. Yanlış mı yapıyorum diye çok üzüldüm değiştirmeyi düşündüm bian ama tutar mı bilmiyorum beni aydınlatır mısınız
Philips avent emziklerini kullanıyorum ben. Damak formunu bozmayan ve yapısal olarak çeneye de hafif oturan bir emzik çok bozmuyor yani. 4 aydır kullamıyoruz ben memnunum. Bir dene istersen tutar bence . Genelde bebekler uykuya geçmeden önce kullanıyorlar zaten
Osman hoca şunu da diyor zaten 6 aya kadar emzik kullanımını öneriyor. 6 aydan sonra bebek almıyorsa zorlamayalım diyordu hatırladığım kadarıyla
Kızım 8 aylık hala tutuyor emziksiz uyumuyor hatta gece bile uyanınca emzik arıyor. O yüzden sordum damaklı emziğe alıştı düz emzik tutar mı bilmiyorum ya
Bnde damakli emzik kullniyorm degstrmeyi dusunyrm philips emziklernden almak istyorum ama tutarmi emin degilm
Bende ya
Denemeden bilemeyiz o yuzden denemek lazm
Bence deneyin bir isterseniz. Fiyatları civilde en son gördüğüm 350.lira falandı başka yerlerde pahalı oluyor. Bakın isterseniz ultra air kullanıyorum ben. Emzikler arasında da fark var tabi philipste ama internette araştırırsanız farkları yazıyor
Ultra ait ne oluyor farkları neki
Bende philips avent damakli kullaniyorum agiz yapisi bozulmasin diye onu oneriyorlar genelde benimki pek emzik sevmiyordu zar zor alistirdim genelde uykuya gecegi zaman veriyorum artik aliyor cok midesi bulaniyordu pes etmedim 3 gun boyunca ara ara hep verdim artik alisti diyebilirim ama hala arada midesi bulaniyor
O benim kızda da oluyor arada bi kusacak gibi ama arada işte tutar benimkide
Attığım sitede tüm modelleri ve farkları yazıyor. Ağız dışında kalan yerde daha hava akışı sağlıyor . Saatlerce emse bile büyüyen ağız yapısı hava alabiliyor
Bende Philips aventin ultra Air gece parlayan emzigini kullanıyorum benimkide ilk zamanlar damaklı emdiği için almamıştı sonra alıştı bende çok memnunum aventten şuan 4.5 aylık olduk bunu 7 8 aya kadar kullanır gibi geliyor içinden kutunun 2 tane çıkıyor zaten
Bende onu kullanıyorum
İlk 6 ay Philips avet tuttu. Sonra degistirdim yine Philips avent büyüğünü aldım. Ama onu bir türlü tutmadı. Ağzına büyük mu geldi anlamadım. Bimden bambino damaklı aldım onu tuttu. Şu an damaklı kullanıyoruz ama sadece uykuya geçme süresince emiyor . Gün içinde vermiyorum
Valla bakkal emziği deniyor dimi normal damaklı emzik onu kullaniyorum 8 aylık kızım sorun olmaz heralde
Bende işte damaklı kullanıyorum ama Osman hocanın paylaşımı beni biraz düşündürdü sanırım avente geçeceğim deneyeyim tutar mı bilmiyom
Dinlemedim onu daha ama ben elendim arkadaşlar eski usüle döndüm artık. Bu işin içinden başka türlü çıkamıyorum herşey için bişey var . Sadece kendi akıl suzgecimden gecircem artık anlamadigim yerde de artık doktor falan hallederim
Mrb bizde damakli killaniyorduk Philips avente geçtik bende tereddüt etmiştim emmez diye ama hemen tuttu diğer emziklerden daha küçük hem bazen damaklı da veriyom ikisinide emiyor bizimki
Kac aylik bebgniz bende philips avent vrmk istyrm da tutarmi dye dusunuyordum birde 0.6 olan emzgi kullnyorz damakli suan 6. 18 gecsek tutarmi onu buyuk gelrmi agzna acba 11 aylgiz hemen alsrmi ki
Bebeğiniz 11 aylıksa zaten geçmeniz lazım artık 0-6 küçük gelir ona Allah korusun ağzına kaçabilir büyüğüne geçin