Hadi ya susuyor mu hemen
Birde onu deneyeyim
Arada artık yemiyor susmuyor pek fazla
Yenidoğan bebeklerinize emzik veriyor musunuz nasıl uykuya dalıyor
Valla ben üç çocuğumdada tutturamadım emzik neler denemedimki en kaliteli emzikten bakkal emziğine kadar denedim olmayınca olmuyor. Şuan oğluma avent emzik veriyorum açken 3-4 dakika emiyor sonra atıyor. Bizimki memede uyuyor. Bu ara favorisi pusette uyumak. Pusette sallıyorum o daracık yerde uyumayı çok seviyor.
Tutturamadım maalesef
Benimki alıyor denedim ama kıyamıyorum daha çok küçük damak yapısı olumsuz etkilenir diye ama beni de emzik olarak kullanıyor şimdi annem var evin işini isare ediyor o gidince sanırım mecbur vereceğim en azından uykuya dalarken
Ne güzel tutuyormuş seninki. Bence az az ver mesela uykuya dalarken emsin uyuduktan sonra çıkar. Emzik çok kurtarıcı benim bebiş saatte bir emiyor mesela aç olduğu için değil keşke diyorum emzik emsede oyalansa.
Yavaştan başlayacağım sanırım benimki de şuan aynı durum da aç tok her şekilde memede kalmak istiyor
İlk günler sadece uykuya dalsın diye 5 dkk kadar veriyordum. Sonradan meme ucumu emzik olarak kullandığını farkettim. Şuan emzik vermiyorum.
5 günlükten beri veriyorum çok iyi kurtarıcı bnce bişey olucağınıda düşünmüyorum. Bazen emme refleksi olduğu için ağlıyor çnkü
Kesinlikle emme refleksi ve memeyi emzik olarak kullanıyor ilkbuc ay önerilmiyor ama sanırım ben de başlayacağim
Bnde başladım erkenden boşver herkez emzikle büyüyor
Ben bugün pes ettim artık dün başka bi emzik hatta en iyisini aldım yok kabul etmiyor elini emiyor beni emiyor ama emzik aldığı an öğürüyor.
Siz şanslı anneleri tebrik ederim
Valla berin ilk ay benimki de alıyodu ilk haftalar ben internette okudum işte 6 haftadan sonra verin diye öyle yaptım şimdi de almıyo
Dort bes tane emzigi var izin versem hepsini ayni anda koyacak agzina kendi agzina aliyo zaten
Bisey yapmama gerek kalmiyo
Uykuya daldığı zaman ağzından düşse bile gözü kapalı,kafasını sağa sola döndürerek yatağından emziğini alıp emiyor