Merhaba hanımlar
Siz bebeğinize emzik sürekli’mi veriyorsunuz? Yoksa ağladığındamı?
Cesur ağladığında veriyorum ben ama bazen görünce istiyor bazende kendi sıkılıp emmiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Merhaba hanımlar
Siz bebeğinize emzik sürekli’mi veriyorsunuz? Yoksa ağladığındamı?
Cesur ağladığında veriyorum ben ama bazen görünce istiyor bazende kendi sıkılıp emmiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Merhabaa
Ben ağladığında ve uykuya dalması için veriyorum rahat oluyor
Dışarı çıktığımızda veriyorum bebek arabasındayken keşke hep alsa
Hep almaması daha iyi canım.
Gerektiği anlarda vermek lazım
Emzik bağamlısı olan bebekler var mesela
Ya öyle tabi de işte en azından uyurken alsa çünkü ya kucak istiyo ya da emmek
Bizimki almıyor bu ara sadece damaklarını kaşımak için sadece tutup çekiştiriyor
Uyurken almaması bak o zor işte
Benim kız emziği çok seviyor ya devamlı elinde tam emmesede illa elinde olacak çoğu zaman diş kaşıyıcı yerine kullanıyor emziği.
küçük hanıma o kadar diş kaşıyıcı aldık beğenmiyor
Cesurda emzikle kaşıyor,diş kaşıyıcıyla değil
hhhhh demek bir tek benimki böyle değilmiş.
Bide şunu farkettim bebekler fazla israfı sevmiyor o kadar şey alıyorsun onlar gidip saçma sapan şeyleri seviyorlar
kız Allah seni güldürsün
Aynen öyle
Bende agladiginda Uyudugunda veriyorum canim Oğlum erkən buraxdı çok şükür İnşallah kizimda erkən burakir Bakalım
Benimki hiç tutmadı ve o kadar değişik şekillerde emzik aldım ki yok tutmadı tutması için neler yaptınız belki fikir olur
Var bundan da
Ben de üç farklı emzik denettim hepsini bırakıp elini emdi
Bizimki de başladı ellerini emmeye
Çok iyi bazen ben ağladığında elini tutup ağzına götürüyorum onun tavsiye ederim
Ben dişarı çıktığımda ve uykuya dalarken veriyorum. Ağlayınca verince sanki bir derdi var soyleyemedigi icin agliyo ve ben onun ağzını tıkıyormuşum gibi geliyor
Abla, benimkide öğürüyordu da sonradan kendiliğinden aldı. Benim bir arkadaşımın Bebeği de hiçbir emziği tutmuyordu, O da emziğinin silikon kısmına şırıngayla anne sütü ya da mama doldurmuştu öyle öyle tutturmuştu Belki sana da yarar