Emzik kullanımı

Selamün aleyküm arkadaşlar bilen vardır belki 4 ay 26 günlük bebemi ne yapsamda emzige alistiramamistim abileride almamıştı emzik çok uğraşmıştım sonunda bebeğim emziği tuttu bayramdan beri alıyor lakin ben bu emziği gün içinde ne kadar vermeliyim agladiginda yada uyurken mi yoksa ne zaman isterse mi bazen sürekli elini emmeye çalışıyor bende parmak emmeye alisirsa diye veriyorum emziği çok fazla tutmasida zarar mi ki emzikte tecrübeli anneler varsa yazsın lütfen​:sweat_smile: bide dün ilk defa yogurt verdim 1 tatlı kaşığı kendisi daha yemek istedi ama ben vermedim bugün ve yarında verecem yavaştan başlayım diyorum ek gidaya 5 bitmek üzere bazı doktorlar 6. Aya girerken başlayabilirsiniz diyordu bu sebze haşlama işindede bende haşlama aparatı yok suyla değilde başka nasıl haslayabilirim bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

Ellerine ağzına götürmesi aslında ellerini keşfetmesi, parmak emmeye alışmaz bence. Ben uykuya geçerken emzik veriyorum cok arada da ağladığında veriyorum o da o zaman alırsa tabi :slight_smile: haşlama aparatı ile haşlarsan yani buharda haşlama sebzelerin vitaminini azaltmamış oluyor eğer metal süzgecin varsa sebzeleri süzgece koyup sonra su dolu tencerenin üstüne de suzgeci koyarsan oyle de buharda haşlanmış oluyor ama suda da haşlasan birsey olmaz

Ben uyurken veriyorum genellikle bu aylarda diş çıkarma oral dönem olduğu için elleri ağızda olmadı gayet normal benimki emziği çıkarıp elini ağzjna götürüyor ve doktorlar genellikle bu gelişimin bi aşaması olduğu engel olmaması gerektiğini söyluyorlar uyurken elini emiyosa ozaman emzik verebilirsin

Genelde uyuyacağı zaman veriyorum bazen de ağladığında susturmak için. Dışarı çıktığımız zaman tam bir kurtarıcı. Benimkine ayına uygun emzik aldım onu emmek istemiyor halâ doğduğunda kullandığı emzigi istiyor

Emzik benim için kurtarıcı uykuya dalmasina yarıyor ağlayınca veriyorum uyudukdan sonra bazen alıyorum bazende isim varsa almıyorum gündüz ama gece hiç vermiyorum emip yatiyiyrum

Evet mantıklı var evet süzgeç çok teşekkür ederim​:sweat_smile:

Bu ara gece çok kalkar oldu nedense o yüzden gece de veriyorum bazen zaten kendi atıyor

Aynen valla dışarda cookk işe yarıyor her yerde emzirmek zor oluyo bazen o var diye uyuyup kaliyo hatta .valla emzikli bebek çok güzel biseymis diğerleri de tutsaymis keşke diyorum çok şükür ki bu tuttu​:palms_up_together:

Yok kesfetmekten ziyade baş parmagini emiyor baya bende alisirsa bıraktırmak zor olur diye veriyorm emzigi

Uyurken yapiyormu emin değilim genelde yatırıp iş yapıyorum yada uyuyorum ama kesfetmekten ziyade corp corp emiyo bazen iki parmağını bazen baş parmağıni

Neyse sonuncuda olmuş buna şükür :blush:

Ne dualar ettim tutsun diye çok şükür tuttu​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

Belki distendir bizimde öyle bazen çok kalkıyo

Genelde uykuya gecerken veriyorum gunduzde ole emzik aramiyoruz yaninda olrsa bi iki kez agzna alr atar ama huyszlndgi zman veryrm emzgi kendisi atyor bi sure sonra

Bilmiyorum belirti salya harici yok

Benimki yeni alışıyor diye belki daha sık istiyor olabilir mi acaba

Uykuya gecerken yapuyomu canım onu takip et benimkide eli oarmakları tek tek emiyo hatta kendini kusturuyo o derece hınçla ama uykuya gecerken yapmıyosa bırak emsın benimki üst değiştirirrken elimizi emmeye bile çalışıyo​:rofl:

Yapıyor hatta kendini sakinleştirmek için için alıyor ve gözleri kapalı ağlıyor elini emerken uyuyo nerdeyse

Bn o durumda veriyorum