Merhaba güzel annişler
Bi sorum olucak bebegim 35 günlük sürekli emmek istiyo mememden ayrılmak istemiyo emerken uyuyo çok güzel dalıyo uykuya yerine koydugumda ağlıyo meme arıyo geceleri çok uykusuz kalıyorum bu yüzden sürekli emincede kusuyo gazıda oluyo sizce ne yapmalıyım böyle bi durum yaşadınızmı hiç
Bebeğim 3 ayı bitirmek üzere ben hala yaşıyorum bu durumu. Emzik vermeye çalıştm baya tutmadı bende pes ettim artık.
Çok zor bi durum ya kendin dinlenemiyosun bende denicem inşallah tutar en azından uyurken emer
Ben de aynı seyleri yaşadım emziğe karsiydim 40 i çıktıktan sonra aventin emziğini denedim özellikle dışarıda çok rahat ettim keşke daha erken verseymişim öyle tüm gün ağzında cok cok emzik emmiyor dışarıda durmazsa veriyoruz genelde evde de uykuya dalmakta ciddi olarak direnirse veriyoruz
Amerikan pediatri derneği emzik kullanımını öneriyo ani bebek ölümlerini engellediği için, bende çok denedim ama benimki tutmadı hala denemediğim marka görünce deniyorum ya tutarsa diye
Ben avent nuk wee hatta bakkal emziği bile denedim olmayınca olmuyor. Diğer iki çocuğumda emmemişti zaten. Bizimki şuan cok cok elini emiyor bi bakıyorum eli kıpkırmızı olmuş
Ay bende öyle denemediğim kalmadı bende almamşım emzik bana çekmiş heralde benimkide elini çok alıyordu ağzına damağı yamuk olmasın diye eldiven dişlik aldım kenarı emzikli onu emiyo ısırıyor şimdi
Sen söyleyince bende baktım şimdi iyi bişeymiş hemen alayım diş çıkarma dönemindede işe yarar
35 günlük daha ,verirsen alır canım.
Ablamın kızı bebekken emmedi hiç ama 1 yaşında emdi düşün
Memeden çıkarır çıkarmaz anında emziği ver sütüne sürüp,bakalım işe yarayacakmı
Herşeyi denedim memeyi sürekli atıyo tutmuyo sinirleniyo
Bende 1 ay boyunca neler çektim beni emzik gibi kullanmaya başlamıştı. Emzik konusunda kararsızdım annem ilk doğduğundan beri emzik ver demişti yok vermem demiştim ne pişman oldum. Taaki bigün sadece memede uyuduğu bi gün koyduğum gibi uyandığı bi gün delirme aşamasına gelmiştim tuvalete bile gidemiyodum ağlarak hemen getire girdim ilk gördüğüm emziği sipariş verdim 10 dkya geldi başta zorlandı tutmadı ama alıştırdım. Şimdi emziği icat edene dua ediyorum hergün. Ben şiddetle tavsiye ederim. Çokkk rahatlıcaksın inan bana
merhaba ben kızıma 5 günlükken vermiştim çünkü bir gün 7 saat boyunca göğsümde tutmak zorunda kaldım çünkü ayırdığım da agresiflesiyordu 2 ayına kadar emdi sürekli sonrasında sesler çıkarmaya başladığı zaman bıraktı şimdi sadece uykuya dalarken belki aliyor
her bebiş kendine göre farklı tabi, gerçekten biraz olsun rahatlatacagina emin olabilirsin ama denemeden anlamak çok zor hiç kabul etmeyedebilir
4 tane farklı emzik aldım yok istemiyo emiyo emiyo atıyo sinirleniyo ağlıyo
Philips avent denediniz mi? en uyumlu olan emzik markası çünkü çoğu bebek alır bir süre deneyin isterseniz çünkü sizin memeniz gibi algılıyor olabilir sürekli deneyerek süreleri uzatabilirsiniz belki
Philips ultra soft aldım onuda atıyo acaba philips ultra air alsam arasındaki fark ne onuda çözemedim kararsız kaldım
bu linki inceleyebilirsiniz biz ultra soft olanı kullaniyoruz bir sorun yaşamadım belki parmakla destekleyeni kullanabilirsiniz
Bende senin gibi alistrdim beş dk da bir emiyordu böyle olsa dışarı çıkarmaz emzik de vermemiştim başta sarılık gecirmesin diye şimdide emziği alistirmaya calisiyorum yapcak bişi yok kurtarıcı tutmuyor pek ama ara ara işimi goruom en azından emme konusunda önce gazını çıkar altını değiştir snra emzir ağız gazını çıkar sırtına hafif vurarak omzunda on dk kalsın en az sonra yatağına köy
Sevdigi bi oyuncagi varmi elinden birakmadigi
Ucuna takabilecigin.
Yada baska bi oyuncak tak ucuna
Dikkatini cekebilecegi.
Bir sey daha emzik verecegin zaman
Surekli agzina verme bi cikar bi ver
Bi cikar bi ver.
Bir kac gun sonra eline tutustur
Bak ne yapiyo
3 adim yatagin icine besigine gorebilecegi yere koy bak napiyo
Cunki bebekler 4 aydan itibaren anlamaya basliyo
Agzina bi nesne goturmeyi.
Tutsa çok rahatlıcam dışarı çıksak emmek için ağlıyo oysaki karnı tok ama yine istiyo buseferde kusuyo emzik verincede diliyle atıyo sürekli