Emzik tutturma

Kızlar bebeğim 6. Aylık. Ne yaptıysam 4. Ayına kadar emzik tutmadı çok denedim ve pes ettim ama memesiz de durmak istemiyor artık sakız etti ağzına. Bu aylarda deneyip sonuç alan varmı? Yaptıysanız nasıl oldu yardımcı olabilir misiniz

Ben 4.5 aylıkken tutturdum çok uğraştım çok emzik denedim ama Philips aventi duydum %98 bebek aliyormus bende 6 18 aylık aldım 300 TL 2 tane çıkıyor ..o emzik biraz büyük diye uç kısmını veriyodum onu eme eme 2 günde alıştı şimdi normal damaklı emzik veriyorum 0 6 ay olandan öbürü hala büyük geliyor sizde deneyin isterseniz extra yumuşak olanlar varmış ben sonradan gördüm değişik tarzları var bakın bı sitesinden..bu arada kendi sitesinden alın diğer yerler daha farklı fiyata satıyor en ucuzu kendi sitesiydi

Avent i aldım hep onu denedim de onu tıtmadı. Bibs aldım denedim onu da tutmadı. Başka markalar denedim onları da tutmadı. Damaklı var bir tane onu denememiştim birde onu deneyeyim madem çok teşekkürler. Nasıl alıştırdınız ne sıklıkla verdiniz biraz daha detaylandırır mısınız

Meme reddi olmasından korktuğum için 40 indan sonra vermeye başladım ama hep midesi bulandı 3 4 tane emzik aldık eczaneden ama almadı market emziği aldım haftada 1 iki verdim arada 4.5 aylık olduğunda dediğim gibi aventin ucunu emdirdim bı kaç gün sonra diğer emziği emmeye başladı şimdi ne verirsem emiyo ayırt etmiyo

Bende damaklı kullaniyordum wee Baby bı kaç defa aldım bu sefer avent alayım dedim banada onur emsige bakarak küçük geldi gözüme 6.18 almama rağmen minik aventinki