Emziriyorum saçlarım da aşırı dökülüyor beyazlarım çoğaldı saçımı boyasam mı sizce? Daha da dökülür mü? Benim saçım hep ombreydi yogun sarı sımdı tamamen kendı dogal sacım ve uzadı ben de koyu bir renk istiyorum orta kumral ya da orta küllü kahve gibi.. tecrübe edinen var mı? Çok kararsızım hem cok istiyorum degısıklık hem de daha da dökülmesinden korkuyorum
Emzirdigin için özellikle dip boyaması önermiyor doktorlar canım… bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama bı dönem yoğun dökülme yaşıyor herkes… dökülme için biberiye suyu deneyebilirsin.. beyazlar rahatsız edici çok haklısın bunda tercih yinede senin tabiki belki doğal boyalarla boyayabilirsin çok istiyorsan
3-4 aylıkken aşırı dökülme olmuştu çok şükür şuan azaldı.
Bebeğim 11 aylık olacak ben alıp kendim boyadım. Allah a şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bebeğim 13 aylık canım ben de arastırdım ciltten vücuda çok geçmiyor diye okudum ama emın olamadım benım sıkıntım aslında boyarsam daha çok dökülür mü onu merak ediyorum tesekkurler canım
Benım de 5-6 aylıkken dökülmeye basladı sımdı 13 aylık gecen aylarda yıne aşırııı dökülüyordu bu ara sanki azaldı mı ya bak şimdi sen söyleyince farkettim ay bilemedim kafam karıstı boyadıktan sonra çok dökülme oldumu canım