Emziren anneler yada bilgisi olan bakabilir mi

Arkadaşlar emziriyorum ve galiba hasta oluyorum burnum akıyor boğazım ağrıyor bebeğim de 3 aylık daha. Bir de sık emiyor kendimi geçtim sürekli yakınımda zaten bu süreci idare edip bakacak kimse yok bebeğime bulaşabilir ona. Eşim yuzunden hasta oldum ne yazık ki o kadar dikkat edip hiç kalabalığa girmediğmiz halde… acil iyileşmek için emzirirken ne kullanabilirim doğal yöntemler dışında. Tylol hot içebilir miyim mesela sütümden bebeğe zararı falan olur mu?

Emzirirken bana kesinlikle ilaç yazmadı hiç bı doktor. 20 lık dişimi aldılar onda bile iyileşene kadar ağrısını çektim.

1 Beğeni

Çok sıvı tüketin ben de emzirirken kızıma bulaştırdım maalesef. Bulaştıktan sonra maske taktık eşimle evde. İlaç aldım ben nurofen

Emzırırken mutlaka maske takın ben çok ağır grip gecırmıstım doktor kesınlıkle ılac vermedı ağrın olursa parol ıc demıstı bol bol zencefil lımon bal ıhlamur ıctım ve burdan bır arkadaş onermıstı sırkeyle hep bogazıma gargara yaptım çok ıyı gelmıstı çok bol da limon yemıstım benımde bebegıme gecmıstı ben maske olayını geç yaptım keşke baştan yapsaydım

Bende maske takıyorum ama aynı yerde yatıyoruz sonuçta gece mümkün olmuyor takmam inş bulaşmaz. Nurofenin bir zararı olmuyor mu bebek için

Hepsini yapmaya çalışıyorum maskeyi 24 saat takmam zor oluyor sadece çünkü sürekli benimle aynı yerde yada kucağımda olmak istediğini için… bebeğe geçince peki ağır mı oldu hastalığı acaba

İki günü ağırdı üçüncü gün hafifledi dördüncü gün artık kendisine gelmişti Ateşlendi benim kızım yani boğazlarında da sorun vardı o yüzden emmek istemedi ateşlendiğinde acile götürmüştüm oradan bir sürü antibiyotik falan vermişlerdi ama kendi özellikle doktorumuz kullanmaması söyledi biz antibiyotik kullanmadan sadece calpol ile 3 Toparlamıştık devamlı Hali vardı emmek istemedi İlk iki gün dediğim gibi çok zordu ama sonra yavaş yavaş düzeldi üçüncü gün emmeye başlamıştı Dördüncü beşinci gün artık gayet iyiydi