Kizlar 11 gun oldu dogum yapali meme ucum yok dye emziremiyorum eczaneden aldigim meme ucunuda bebek kabul etmiyor o yuzden sutumu surekli sagiyorum biberonla iciriyorum qma sutum qz geliyo sütümü neyle cogaltabilirim yardim edernisiniz
Kimyon tohumu al canm bol bol iç sıcak suya koy bir bardak bol su iç rezene çayı iç cig kaju ye bol bol beslen aç kalma haşlanmış mısır yeme sakın sütu azaltıyor diye duydum Dr dan
Silikon ucun küçük olanı da var bir deneyin onu da belki sizinki büyük gelmiş olabilir.
Benim sütüm de çok geç geldi sağmak dışında yaptıklarım:
Bol su 2,5- 3 lt
Mümkün olduğu sürece uyku
Sıcak duş ve suyun altında göğüs masajı
Rezene çayı
Kuru dut çayı
Hurma
İncir
Çiğ badem, fındık, ceviz.
Tahin
Helva
2-2,5 saatte bir beslenme. ( Çay+tahin+bisküvi olur, çorba olur, hoşaf + kek olur.)
Mamsel still tee mutlaka kullan canım cok ise yarıyor
Canım benimde meme ucum hıc yoktu ılk bebegım tecrubesızlıgıme geldi gösteren de olmadı emzıremedım ama ikinci bebegımde ucum hıc olamamasına rağmen emzırdım sağlık acqgondakı ebe çok yardımcı oldu 6 aylık hala emiyor maşallah. Ve ucum emdıkce çıktı emzırmede uc onemlı degıl kahverengı yerını ağzına alacak sende ebenden yardımcı olmasını ısteyebılırsın sağlık ocagındakı
Power pumping yöntemini deneyin ben öyle arttırmıştım
Merhaba bu küçük meme ucu çıkarıcı diye geçiyor benimde yoktu ve bu çıkarıcı pompayı alıp 7-8 kere yapıp sonrasında makineyler 5-10 dk sağım yaptım yara olmasın diye yarın saat ara ver tekrar dene. Bir kaç kere bunu yaptıktan sonra hem uc çıkıyor hem süt kanalların açılıyor bende çok zor emzirdim iyi ki böyle şeyler üretmişler kesin çözüm bu canım. Bir de ilk zamanlar göğüs kalkanı kullanırsan meme ucun hep çıkık ve nemli kalır yara olmaz hiç acımadan emzirirsin hepsi tecrübeyle sabit ![]()