Emzirenler bakabilir mi🥺

Bana ne baskılar yapıyor bir bilsen anlatsam dağ tepe olur. Doğurdum 5 gün sonra eşimin yanında brni aşağılamak eşime çirkin göstermek ister gibi sende hiç doğurmuş gibi değilsin 5 aylık hamile gibisin ahahhahaha diye ağzını yaya yaya gülmüştü eşimde sende dur anne daha kaç gün oldu doğum yapalı nasıl olsa gider dedi hemen susstu sonra 40 gün boyunca korse tak göbeğin öyle kalacak diye hergün bıkmadan vırvır etti bende eşime rahatsız olduğumu söylemiştim de allahtan her seferinde azarladı annesini :rofl::rofl:

Ya saygım var her zaman eşlerimizin annesi ama her şeye müdahale etme hakkına sahip olduklarıni düşünüyorlar karşıdaki insanın rahatsız olabileceği hiç akıllarına gelmiyor benimki daha ilk emzirmeye başladığım günlerde çocuğun elini tutardı başıma gelip dedim yanlış anlama anne ben rahat edemiyorum diye şu sıralar emzirince arkamı dönüyorum sanki hala görmek için sağıma soluma geçiyor bakıyor anlıyorum torununu seviyor ama sinir bozucu bir davranış

Kesinlikle :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gerçekten şaşırtıcı hareketleri var demek ki hepsi aynı :sweat_smile: benimki şlk haftalar tepemde beklerdi ki hemen bitince bebeği almak için çocuğu ben doğurdum besleyip bakımını yapmakla görevliyim gibi hissediyordum kendimi bana emanet vermişler sanki çocuk onladın ama :sweat_smile:

Ya aynen ilk doğum yaptığım gun hastanede kolumda serum var canım gidiyor çocuğumu alsam kucağıma diye bir tek emzirmeye tutuyor bana onun dışında kendi kucağında emzirmede sıkıntı yaşamıştim ilk başta bir ebe geldi yardım etti sonra bebeği kucağına verin annenin kokusunu alsın diye o yani almam da

Ayy ne bileyim bir tuhaflar kendiler doyasıya yaşayamamış anneliğini de sanki bizlerden o hakkı alıp kendileri doğurmuş gibi tavır sergiliyorlar. Ben kendimi damızlık koyun gibi hissediyorum derdim eşime :sweat_smile: torun için almış beni ama onunda annesi kendi olmuş gibiydi hatta kendinin akrabası şey diyordu 2 annenin 1 oğlu işte diyordu bnde çıkıştım onun tek annesi var o da benim diye​:sweat_smile:

1 Beğeni

Damızlık koyun olayına çok güldüm :sweat_smile:

Benim kaynanam daha beterdi . Simdi siz anlatınca o anki halleri geldi .ilk doğduğunda bebegimi emzirmeye kalkmış 65 yaşındaki kadın . Duyunca deli oldum. Esimle bu yuzden tartışmistim hatta iyice kinleşmiştim ki kendi gözümle oyle bir seye şahit olsaydım kaynana maynana dinlemeyip agizima geleni soyluycektim. Lohusaligin verdiği anlık duygu değişimi ile kesin çok kötü şeyler olur :sweat_smile::joy::sweat_smile:

Ayy aman allahım öyle bişeyi yapsın kesinlikle yakasına yapışırım görmesem duysam bile yeterli asla izin vermem. Ne haddine yaa pisss kadın annesi dururken senin pis memene mi kaldı cocuk kendini mi tatmin ediyorsun nedir yani valla bütün sülaleye de rezil ederdim ki gelinim kötü diyemesein diye. Benimki sürekli ver ben mamasını yediriyin diyip musallat oluyor vermiyorum çünkü kaşığı kendi ağzına değdiriyor oğluma veriyor bende tiksiniyorum. Mesela bu akiam görümcemde kalabalık diye mama yaptım emzirmek istemedim neyse getir yediriyim diyip durdu oralı olmadım sonra oğlum birdaha mama istedi bende birdaha yapıyım diye kalkarken annesi biti daha yapta ver doymadı çocuğum yemşnle kafasına kaseyi indiricektim allah sabır verdi neyse 1 kase daha yedi annesiii biti de su ver lan arkadaş hem annesii diyorsun hemde sanki sen annesin gibi emir yağdırıyorsun benden iyi mi biliyorsun çocuğumu yeminle aldırış etmedim su da vermedim sen kimsin dedim tavrımla sonra maraş dondurmasından biraz emziğiyle verdim annesi boğazı üşür ha bişry olmaz dedim ya boşu boşuna milletin içinde bana kötü gelinlik yaptırdı bütün gün daha ne saçmalıklar yaptı da hepsi sığmaz buraya az önce eşime tek tek döktüm içimi kusura bakma da annen beni çıldırtıyor uzun süre görmesem daha iyi dedim tamam dedi gına geldi çünkü

1 Beğeni

Şahsen hiç bir kadının tahammül edemeyeceği bir durum bu başka kadının emzirmeye çalışması bir de kaynana olunca adı:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ya yardımcı olmak farklı bir şey her şeye burun sokmak ayrı bir şey cidden bunu bazen ayırt edemiyorlar benimki geçen emzirdim gel gazını çıkaralim diyor zaten annesinin kucağında ve ben yapıyorum bu işi vermedim zaten ama bu gibi durumlarda kucağmdan almak istemesi sinir bozucu normal durduğu bir anda al sev yani

Ya bence bunu sevmek istedikleri için yapmıyorlar. Ben herşeyi daha iyi bilirim kafasına gidiyorlar. Sen anlamazsın biz kaç tane büyüttük demek için çok müdahale ediyorlar. Halbuki bir bıraksalar biz istediğimiz şekilde büyütürüz zaten ama nerdee.

1 Beğeni

Zamanın kendi zamanı gibi olduğunu düşünüyorlar hala benim kaynanam kötü biri diyemem hatta iyi bir kadın ama çok karışmak istiyor her şeye bir de bir dediğini yapana kadar kırk defa tekrar eder her konuşmamızda tekrarlar kendi neyi nasıl yapıyorsa benim de öyle yapmamı ister

1 Beğeni

Ay ay lohusa olup cadı kaynanası ile geçirenlere geçmiş olsun diyorum benim kaynanam yanimda 3 gün kaldı 3 gunde 5 kilo verdim . Ilk bebegimdi. Ve sariligi sınırdaydi kaynatam da kanser hastasıydi bir de benim tuvalet fobim var . Biri olunca tuvalete giremiyorum korkuyorum biri tuvalete basacak diye.:woman_facepalming: Dogumum cok ama çok zor gecti hatta şimdi bile canim aciyor. 9 ,5 ay oldu dogum yapali . Ağır kaldıramıyorum uzun süre.
Aslinda ben hiç istemiyorum kimsenin kalmasını tek basıma bakmak istiyordum. 3 gün icine kaynanam bnm bir işime yaramadı.

Ben evimin düzeni bozulmasını seven biri değilim.. Kaynanam bebegi kucagina alınca kimse yokken bana kotu inek gel kizimi emzir diye bebekle konuşuyordu ben mutfağa gidince. Normalde hiç öyle birsey demezdi . Benim dolabımda sebzeleri beğenmeyip gitti evinden getirdi benimkileri de cop at dedi neyi varmış deyince kotu olmus seninkiler benimkileri getirdim hec olmasın vs dedi. Annemgilin içinde dolabında sebzeler çürümüş vs dedi halbuki 3 gün oluyor alalı çürümeye yok. Bebegim dk bası uyuyor uyandırmaya kalkıyorum uyanmıyor kaynatam bagriyor uyusun bebek ellemen vs . Kimseye derdimi anlatamıyorum. Kaynanam bebgin memesini sıkmaya kalkti dedim sıkma vs . Geliyirdu yatak odasından bebegi alıyordu. Aldigim pusete fln bu neymiş doger pusetlerden alsaydın ya .vs vs beni çıldırtı. Hic sesimi çıkarmadım sonra ben bebgin tırnağını kesiyorum.diye onu dinlemiyorum diye eşyalarını topladi kapıyı cekti gitti . Ha o sırada ben de esimle Oturma odasında oturuyom hiç haberimiz yok .2 ay boyunca evime kimseyi almadim ..40 bile tek başıma yaptim ..Esimlede aram baya açılmıştı bosanmayi bile düşünüyordum o kadar sinirlenmistim. Ama geçti..Fercekten kaynanalar yuva bozar

Şimdi bile kayananm ile annem komşu annem bana menemen etmeye yardim etti . Annemgikin orda yaptik .kaynanam diyormus tek başına evinde yapamıyor mu ?Annemde cocukla nasil yapsin diyorlus iyi olsun biz nasıl yapiyorduk vs cümleler sarf etmiş.. Beni hiç çekemiyor. Annemin bana yardim etmesine dayanmıyor nasil bir kadın bılmıyorum .