Kızlar bebeğimi bugün emzirmeye başladım küvözdeydi bi kaç günede çıkaracaklar inşallah ama ememiyor göğüs ucumda küçük bununla ilgili sıkıntı çekenler bana yardımcı olabilir misiniz
Silikon uçlar var onunla emzirebilirsin benimde ucum yoktu hep onunla emzirdim bıraktırması zor ama en azından emiyor
Eczaneye sordum ordaki adam işime yaramayacağını söyledi
Öncelikle hiç üzülme moralini bozma sağın solun lafına da bakma arkadaşım. İnşallah bu durum bebeğin çene kasları güçlendikçe çözülecek emdikçe ucunu çıkarır 2 ay neredeyse silikon uç ile emzirdim şehir hastanesindeki emzirme danışmanı sayesinde bu marka uç aldım o önerdi bunu pahalı markalara gerek yok bunu alınca bana dua edeceksin dedi kilo kaybı olmuştu bizde de emzirme yanlış yapmışız. Bununla emzirdim gögüs ucum yokmuş benim de içine çökükmüş
Sonraki aylarda kızım büyüdükçe 2 buçuk 3 ayları yani memeyi verince ağzı büyüdüğü için emdikçe çıkardı . Islatıp gögüs ucunu bunu tutturuyorsun elimle de destekledim bir yandan da . Umarım işine yarar
Bende bu markayı kullanıyorum. Bebeğim 6 aylık oldu hala göğüs ucumu tutamıyor çıkmadı ne yaptıysam günlük sağım da yapıyorum ama nafile. Uçsuz emzirmek nasip olmadı bir türlü tutunduğum tek şey en azından emiyor karnı doyuyor gelişimi çok iyi nasıl veya neyle emdiğinin ne önemi var diyorum artık. Çevremdeki çok bilmişler laf etsede umursamıyorum. Çünkü doktorumuz sen silikon uçta kullansan bişey olmaz çünkü çocuğun harika gelişmiş ben bayıldım dedi. O yüzden çevreyi takmamak lazım. Emzirmesek mama versek ona da laf ederler o yüzden insan kendini daha iyi bilir.
Kesinlikle doğru. Banada aylarca laf ettiler ama bebeğimin gelişimi gayet iyiydi emsinde nasıl emiyorsa emsin diyor insan. Bence bi dene sende.
Manuel pompala ucunu çıkartıp öyle vermeyi de deneyebilirsin
Şehir hastanelerinde de var sağım odası pompa ile sağım yap iki güne çıkıyor göğüs ucun.
sağım için pompalar var ben akrabadan ödünç almıştım
eczaneden göğüs ucu da aldım ama benim bebeğim kabul etmedi o şekilde.
Umarım işe yarar bir pakette iki tane var zaten ![]()
İnşallah canım ![]()
Gerçekten bende öyle düşünüyorum
Bende sağma makinası var lansinoh marka çok işimi gördü marka olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Bende şuan her kafadan bir ses duyuyorum ve insanı bunaltıyorlar ama takmamaya çalışıyorum
Hiç ama hiç takma inan benim kaynanam tepemde dururdu şu silikonj çıkar öyle verde tutacak mı diye suratına patlatmamak için zor tutardım kendimi her seferinde ama her seferinde aynı hareket yok silikonla emdiği sürece kilo almaz demeler falan doktor öyle demiyor kadon beni tebrik etti dedim ondsn sonra sustu kesti sesini birdaha tepemde beklemedi. Ama hala çocuk biraz mızmızlansa hemen bu çocuk acıktı ha artkk büyüdü çok acıkır sık sık emer erkeklerin yanında utanmıyor böyle konuşuyor sanki ben evdeyken çocuğumu aç bırakıyorum kendi emzir deyince emziriyorum gibi delirtiyor halbuki ek gıda veriyorum zaten haa ona da karışıyor
herşeyi yedirmeye çalışıyor o gün dolma yedirdi ayy ne doluyum bugünlerde kadını boğasım geliyor
Bu kaynanalarin bizler emzirirken başımızda durup inceleme merakı neden acaba ![]()
Ya resmen psikolojik baskı yapıyor sana ne anlamı var böyle moral bozup gıcıklık vermenin insan olmayı beceremiyorlar ya
Açık bulma çabası illaki bi kulp sokacaklar ya
Gerçek hayatta mobing ![]()
![]()
![]()
Ayy bilmiyorum ki bende doğurdum doğuralı aynı kadın vücudumu merak ediyor bence
oğluna layık mıyım değil miyim diye çünkü bu aralar sular olmadığı için bağda gidip duş alıyoruz her seferinde sesleniyor sırtını sabunlamaya geliyim mi diye bende yok diyorum sormaktan bıkmadı hamileyken merakından naptı etti 1 kere kontrolde yanıma girdi sonrada ayy nasıl çatlamışsın sen cansu niye krem sürmedin dedi ahh ahhh çok yakın olmak iyi değil işte ![]()
![]()
![]()