Selam anneler, hem dertleşmek hem de fikir almak için yazıyorum kızım 18 aylık emerek uyuyor geceleri de 1 2 kez kalkıp emerek geri uyuyor geç mi kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum bir yanım çok bırakmak istiyor bi yanım cesaret edemiyor gündüzleri öyle çok meme arayan bi bebek değil uykuyla bağımız yüksek dün bi deneyeyim gibi oldum baya zor geri uyuttum sonrasında pışpışla hiç uyumadı ayağıma aldım sizlerde durumlar nasıl ne yapmalıyım sence?
Yatmadan önce karnını güzelce doyursanız ek gıda ile mesela yine uyanıyor mu?
15.5 aylık durum bizde de öyle memeyi kendi ne zaman bırakmak isterse o zaman bırakır diye düşünüyorum gündüz için ama geceyide bıraktırmak istiyorum bende aşırı zorluyor artık
Bacım 15.5 aylıgız karnı ğegirecek kadar doysa bile kalkıyor bizim ki de
Gece uyanması açlık olduğunu düşünmüyorum yiyerek yattığı da oluyor muhallebi vs çünkü tamamen alışkanlık mı yoksa şuan hala kalkıyor oluşu normal mi bilmiyorum
Bana sorarsınız normal çünkü 2 yaşına daha 6 ay gibi biir süre var. Ama siz bıraktırmak istiyorsunuz doğru mu anladım? Öyle ise kalktığında tamamen ümidinin kesilmiş olması lazım vermiceksiniz. Ha bu sizi zorlar mı evet zorlar. Belki 3-4 gün belki 1 hafta yada daha uzun bir süre.Siz istekli olursanız ve kararınızi taviz vermeden uygularsanız eminim ki minikte bırakacaktır![]()