Emzirirken birden kalbimde kötü his hissetmek

Ya o kadar güzel yazmişsinizki videoyu bnde dinlicem mutlaka ..sizde üzülmeyin lütfen çok gecmis olsun rabbim dermansiz dert vermesin inşallah çaresi bulunur belkide çaresi mutluluktur siz mutlu olunca geçer inşallah rabbim yavrunuzun basindan eksik etmesin sizi her anını her saniyesini görmenizi nasip etsin dualarım sizinle …onlara inat mutlu ve sağlıklı oluruz inşallah :palms_up_together:

Evet alalh razı olsun inşallah geçer​:palms_up_together:

Biliyorum zaten Allah’tan başkası iyi gelmiyor ki kızım çok gazlı uyku düzenimiz yok hiç durmuyor o yuzd n namaza baslayamadim birazda o yuzden rahat hissetmiyorum belkide namaz kilamadigim için oluyordur

Aminn inşallah inşallah :palms_up_together:o kadar güzel söylüyorsun ki Allah razı olsun

Allah razı olsun cnm hergun okuyorum inşallah geçer rabbim inşallah çocuklarımızla sağlıklı huzurlu ömürler nasip eder cumlemizede​:palms_up_together:

Oda varda bu kesınlıkle yenı dogum yaptıgın için oluyor ama geciyor gecer yani derın nefes al emzırırken besmeleyle ver belkıde vücudun reaksıyonudur ılk cocugumda nasıp olmadı emzırmek ıkıncıye nasıp oldu bende aynıydım gectı ama dedıgım gıbı sakın kal dua vs kendını sakınlestır kalem suresını dınle evde Allah yardımcın olsun

Saolun Allah razı olsun​:smiling_face_with_three_hearts: