Kızlar gögsümü ağzına ali almaz kalbime kötü bisey olacak gibi bir his çöküyor birden oluyor sonra geçiyor sizede oluyormu kötü bişey olacak diye korkuyorum
Bende çok az bi zaman emzirmiştim. Emzirirken değişik his olurdu içim değişik . Yani kötü bişe olacak gibi değilde içim daralır gibi mi desem ne desem anlatılcak gibide değil
emzirirken enerji kaybediyormuşuz ya belki onla alakalıdır
Valla bilemedim. Emzirirken bebekle göz teması kurup konuşun isterseniz bir yada öncesinde konuşun kendinizi rahatlatın. Her zmn oluyorsa bir okunun derim. Nazarla bile olur.
Bilmiyorum ki diğer 2cocugumda olmamişti bende anlam veremedim
Olabilir diğer 2cocugumda hiç olmamıştı bunda bi anda oluyor her emmesinde ilk verdiğimde birden oluyor anlatamıyorum da kusura bakma normaldede içime boyle bir his doğduğunda kötü bir şey olur sanki ayan olur gibi budami öyle birşey diyorum geri tövbe estağfurullah getiriyorum yaa yalan söylemeyim birazda korkuyorum benim annem kanserden vefat etti kızın kaderi anneye cekermis diyorlar bak sende annene cekmişsin 2oglan bir kız diyorlar bende ölürüm çocuklarım arkamda kalır diye korkuyorum kayinnam sonradan ortaya çıkma öz babam bu ikiside bana sende anneyin derdinden git diye beddua döktüler kesinlikle beddulari kabul olmaz çünkü haksız yere ettiler rabbim onlarida bildiği gibi yapsın ama bende o korku var nedense![]()
Kaçıncı aydasınız suanda
Kaç aylık bebek
O nasıl bedduadır ya allah sorsun onlar üzül diye demiştir seylerin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı sen bebegıne bak boşver
2ay 7gunluguz
Dahada bu lafını normal.karsilayan eşim var desin demesiyle öylemi olacaksin diyor
Onların bedduası onları bulur siz hiç merak etmeyin. Bu kadar kötü bir kalple çok yaşamaz kimse. İnşallah silinip gidecekler. Hiç endişelenmeyin… Kötü düşünceleri bir kenara bırakın sürekli düşünmek insanı kötü etkiliyor. Bugün eşim bana bu videoyu attı bakın.
Ben de çoğu zaman düşüncelere dalarım. Sebebi hâlâ bulunamayan hastalığım var siroz hem de. Belki ilerleyecek belki ilerlemeyecek hiç belli değil hâlâ araştırma yapılıyor bir tedavi alamıyorum. Siroz karaciğer iflası demek. Sonu kötü. Düşündükçe çıkışı bulamıyorum. Daha yolun başındayken. Bebeğim yürümeyi öğrendi şimdi yürürken ağlama tutuyor belki okula doğru gidişini göremem diye. Kötü düşünceleri bırakmamız lazım. Olsa bile bu benim için Allah’ın takdiridir. Son dakikaya kadar yaşayacağız mı yaşayacağız. Nasıl geçsin istiyorsak öyle geçirelim saatlerimizi, günlerimizi. Neşeyle, mutlulukla, huzurla. Çabalamazsak olmuyor hiçbiri. Güzel şeylere bakalım hem seyredelim bir gökyüzünü en azından bir çiçeği. En başta minicik yavrumuzu. Güzel insanlarla beraber olalım, güzel şeyler dinleyelim. Kötü düşünceleri atacağız, ilgilenmeyeceğiz, çağırmayacağız. Bu bir insan da olsa yan yana bulunmamaya gayret edeceğiz. Etkilenmemek için… Dünya hassas kalpler için zor bir yer. Kendimizi korumayı başarmamız gerek…
O dönemler bendede bıseylerin varlıgını hıssedıyordum sankı var gıbı neyse yani konusmak iyi degıl sen dua ac evde bol bol dua et kalem suresı yasın en onemlisi inancını kaybetme gecer ınsallah bendeede oldu gectı evıde detaylı temizle sırkeyle sıl az bıraz bebek uyuduktan sonra gerekırse gece sabaha kadar oyle sıkıntı olunca dua ac dınle rahatlatıyor nınnı yerıne ben gep dınletırdım bebege bendede okdu gectı bu sıkıntı baya sürüyor sankı agırlık var oturuyo gıbı demı gecer ınsallah
Allaha sıgın inancını kaybetme tek care onda ınan bana ılk dıgumunda ınanclıydım tabıkı ama bukadar derin düşüncelerde degıldım cok sey yasadım ıkıncıde cok sukur sadece bu senın yasadıgın sıkıntımda oldu bır arkadasa danıstım oda dua vs dedı atlattım daha yok sükür
Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın. Bu şekilde beddua edwnden kork. Bunların dilinden gwlen elindem de gelir. Eşini çocuklarını bile kendilerine bağlamışlar. Umarım tez vakitte kurtulursun o canilerden
Hepatit b den sirozsun dimi Allah şifa versin canım. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Benim anneannemde de böbrek yetmeezliği var. Tam 15 yıldır ilerlemesi durmuş şekilde bekliyor. Allah isterse öylece durdurur hastalığını . Hiç canını sıkma
Allah razı olsun canım inşallah
hayır ondan değil. Sebebi bulunamıyor 1 yıl olacak…
Allah Allah . Genlerde var mıydı peki a
Hayır yok şükür ki… Sağol desteğin için ![]()
Belki değilsindir . Benim arkadaşıma 4 doktor da ms hastalığı teşhisi koymuştu. Kız yıkılmıştı. Sonra istanbulda bi doktor bulduk çok çok iyiymiş bu alanda. Öğrendik ki hastalığı ms değilmiş. Auralı migren diye bir hasttalık varmış oymuş. Seninde inşallah siroz değildir. Sirozsada ömrünün sonuna kadar sağlıklı olarak yaşlanırsın ![]()
![]()
Ne güzel
Migren bende de var ya o da kötü baya. Allah şifalar versin inşallah. Benimki kesin maalesef. Biyopsiyle parça alındı yani. Tanı kesin ama tedavi daha yok. İnşallah çok sağol ![]()
![]()