Emzirirken Çiğ köfte

Emzirirken çiğ köfte yiyen varmı gaz yapar mı veya yapıyor mu

Ne kadar dikkat etsenizde gaz oluyor bence yiyebilirsiniz süt veriyorsunuz canınız çekmiş :blush:

Evet yaa canım çok istediydi :laughing:

Yiyebilirsin ebem batil inanc dedi guldu bide

Ben yiyorum

Gaz yapıyor mu peki bebeğe huzursuz oluyor mu

Hayır o kadar dikkat ediyorum gaz yapcak şeyler yemiyorum ama yinede oluyor

İlk cocuğumda herseye dikkat ettim gaz olmasin diye aksine hep gazliydi sonra baktim ac kalicam hic bsy yiyemiyorum herseyden yedim ve tabağıma aldiktan sonra kimyon dökerek yemeye başladım. Şimdi 2.bebegim (9aylik suan) basta kolik bir bebekti ama 1.den tecrubeliyim hic ayrica dikkat etmedim belirli seyler disinda herseyi yedim. Bebegimin gazi icin probiyotik vs verildi hic biri fayda etmedi. En güzel careyi karnina sirtina zeytinyag ile masaj yapip yemeni ile sarmakla buldum. Çunku 0-4 ay arasi ozellikle gaz oluyor coğu cocukta bazisi zamanla azalir bazisi azalmaz ama. Kendinizide cok bunaltmayin caniniz cekiyorsa yiyin tabi dikkat etmek etmemek sizin elinizde yinede en azindan birkerelik bir sey olmaz diye dusunuyorum. Hatta süt cekerse mastit olunuyor onuda oldum hic tavsiye etmem :speak_no_evil_monkey:

Abartmadan yiyebilirsin ben midyede yiyorum çiğ koftede en azından canının çekmesi gitsin

Yoo ben ayrıca rahatsz ettiğini görmedim çok defa da yedm yani

Çok acılı yemiştim bı kere pişik yapmıştı onun haricinde çok yedim bı sorun olmadı gazlı bı bebekti benimki de

Valla ben en başından beri hiç bişeye dikkat etmedim bebeğim iki günlüktü canım mercimek çorbası çekmişti aman içme etme dediler içtim. Canınız bişey çekiyorsa yiyin abartmadan fazlası sizi rahatsız eder zaten :smiling_face:

1 Like

Bende ebene katiliyorum ben ne bulduysam herseyide yedim ebem opuyom ellerinden :rose:

1 Like

Epeydir gorunmuyodun sanki nerelerdeydin :smiling_face_with_three_hearts: