Kızlar grip oldum doktor agumantin antibiyotik yazmış boğaz spreyi yazmış birkaç bişi daha acil doktoru emzirirken kullanabilirsin dedi emzirirken ilaç kullanan varmı bide uçuk çıkarttım uçuk kremi kullanabilir miyim asiviral falan
Agumentin emzirirken kullanılır az miktarda süte geçebilir ama problem olmaz. Uçuk kremi hakkında bilgim yok.
Ben daha ağır antibiyotik kullanmstm agumentin kullanabilirsnz sorun olmuyor
Arkadaşım elbet kullanılır doktor yazdıysa vardır bi bildiği ama benim önerim kullanmaman hamileyken çok ağır hastalık geçirdim bir adet parol dışında ilaç.içmedim bebeklerimiz her şeuden önemli doğal yollardan iyileşmeye çalış çok geçmiş olsun
Doktorumuza sordum ama cvp vermedi kullanmadım nemde içime sinmedi teşekkür ederim
Endişelenmene gerek yok ben iki kere kullandım. Kullanmamak daha kötü hastalığın uzar bebeğe bulaşır. Daha yeni doğum yaptığımızda bile antibiyotik veriyorlar o kadar kücük bebeğe bile zararı olmuyor.
Ben de gribim ve antibiyotik kullaniyorum. Doktor hafif sütün tadini bozabilir, istersen sağım yapıp iç dedi. Bebeğime yeterli olabilmem icin once benim iyi olmam lazım. Doktorunuz icebilirsin dedikten sonra ne sorun olabilir.
Ameliyat oldum . Anesteziden 8 saat sonra emzirebilirsin demişti. O sürede damardan ağrı kesici antibiyotikler de aldım ama doktor emzir dedi emzirdim birşey olmadı.
Evet belli bir süreden sonra kaybolur etkisi. Doktor banada şu ilacı verelim serum olarak ama 12 saat emzirmemen gerek dedi. Bende istemedim emzirirken kullanabileceğim antibiyotik yazdı.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim acilde iğnede yapıldığı için iyi geldi kendime geldim o yüzden antibiyotik kullanmadım eğer gribim uzsayydı kullanacaktır ama şükür hafif atlattım
Dr yazmadığı surece hiçbir ilacı kullanmayın. Ben gecen gun agrı kesici olarak parol bulamayınca arveles içmek zorunda kaldım ama malesef yasakmıs en az altı saat sonra emzirebilirsin dedi eczacı diğer eczacıda garantiye alın 24 saat geçsin dedi. Bebegin mide bagırsak sistemini bozabilir dedi. Parol dısında hiçbir ilac kullanmayın dedi.