Emzirirken meme ucunun sızlaması

6ay23günlük kızım meme ucumda yara yok ama emzirirken acayip sızlıyor . Meme ucumda yara vardı ilk zamanlar bu ondam daha çok ağrıyor başına gelen var mı

Evet bende aynı durumu yaşadım ama zamanla geçti özellikle bir şey yapmadım geçmesi için ilk zamanlar kapak kullanmıştım baya işe yaramıştı sizinde geçmezse tavsiye ederim gerçekten hemen iyileştiriyor :sparkling_heart:

Benim göğsüm yara olmadı hiç ama en ufak sızlasa lansinoh kullandım anında kesti

İlk zamanlar çatlak olunca lansinoh göğüs ucu kremi ya da ayva çekirdeği jeli sürerdim. Şimdi çatlak falan yok fakat yine sızladığı oluyor bende onu artık büyüdü eskisine göre daha güçlü çenesi olduğu için daha kuvvetli çekiyor ondan oluyor diye düşünüyorum. Bir de dişi olduğu için acıtıyor diye düşünüyorum. Sizin bebeğinizin dişi var mı ya da diş çıkarmaya çalışıyor olabilir mi

Diş çıkarmaya çalışıyor acaba ondan mı dişi çıkınca düşünemiyorum o zaman

Büyük ihtimalle ondan acıtıyor o zaman. Damaklarını kaşımak için emmek isteyebiliyor bebekler hatta ilk olarak dişlerinin keskinliğini test ediyorlar :grinning_face_with_smiling_eyes:. Aklıma gelmişken ısırdığı zaman verdiğiniz tepki hoşuna giderse sürekli ısırabilir :grinning_face_with_smiling_eyes:

Benim de kızım 6 ay 5 günlük ve bir kaç gündür benim de acıyor. Hatta bugün ısırdı. Bazen acıdan kaşınıyor emerken, çok farklı bi sızlama :woman_facepalming:t2:

Dediğiniz iyi oldu tutabilirsem tutayım kendimi :joy:

Bende de oluyor kaşıntı ağırı .