Emzirirken saç dökülmesi yaşayan oldu mu?

Ne yapabilirim? Çok dökülüyor saçlarım :weary_face:

Ayy canım tüm doğum yapan annelerin sorunu bu benim 4.ayda dökülmeye başladi bir ara kel kalcam fln sandım yani ama şuan durdu denecek kadar az tabi 14 ay oldu doğum yapalı zamanla duruyor ama saç serumları fln deneyebilirsin

Maalesef bütün anneler bunu yaşıyor 4. Aydan itibaren başlıyor biz şimdi 6 buçuk aylığız ne denediysem olmadı akışına bıraktım artık ne zaman durursa​:smiling_face:

Kişiye göre değişir tabi ama bir kaç aya azaliyor canım

Bu 3. Çocuğum diğerlerinde de döküldü ama bu kadar değil çok fazla dökülüyor bunda

Bende 2ci ayda başladı

Böyle giderse ben cidden kel kalabilirim ama 14 ay ne​:smiling_face_with_tear:

Bu bebişler anneyi sömürüyorlar resmen hamile iken öyle ağrılar sızılar mutlaka bir eserek bırakıyorlar doguncada saçımızi yiyolar.neymiş anneyi taniyomuş tanısında saçımızdan ne istiyolar​:sweat_smile:bitmiş haldeyim

Yolmasa da dokuluyor sanirim vitaminsizlikten

1 Beğeni

Benimde aşırı dökülüyordu saçlarım burada konu açtım hatta bı kaç arkadaş bioxin Forte şampuan önerdi bende neredeyse 6-7 aydır falan kullanıyorum çok ciddi anlamda azalttı saç dökülmemi istersen bı dene sende

Benimde saç sorunum düzeldi şimdi de dişlerim tek tek gidiyor :downcast_face_with_sweat: ağzımda dış kalmadı resmen