Emzirirken uykuya dalma esnasında ellerinde hafif titreme oldu

Çok ağlıyordu aciktigini düşünmedim :neutral_face: sonra emzirdim ve uykuya daldı emerken ellerinde de hafif titreme oldu tuttum geçti açlıktan mı böyle oluyor refleks mi yoksa başka bir şey olabilir mi korktum

Bence refleks o, benim çocugum uyurken gündüz üzerini örtmiyorum ben, iki elini kaldırıp uyuyor ve bazen aynı anda titretiyor. O an gözünü açıyor ama ellerini tutunca sakinleyip geri uyuyor hemen

1 Beğeni

Ama emerek uykuya geçiş anında olunca korkttum bişe olmaz inşallah bir daha tekrarlamaz eşim de refleks bence dedi ama ben tedirgin oldum :frowning: hala içimde sıkıntı var böyle taktım ya kafama

Bişey olucağını sanmıyorum. Sen yinede takip et çok aç kaldığında titreme oluyor mu diye. Bildiğim kadarıyla kan şekiryle bağlantılı oluyor ama öyle bişey olsaydı şuana kadar illaki farklı semptomlar gösterirdi. Bazen bebekler hiç bişey yokken bile ellerini titretiyolar

O refleks canım

İnşallah bişe çıkmaz ve tekrarlamaz. Gebelik şekerim vardı çok dikkat etmiştim doğumdan sonra da baktılar bebeğe bir şey yoktu. Az önce de iki gogsumu birden emdi doydu normalde bir tanesi yetiyordu. Acaba azalma mı oldu sütte bilemedim

Büyüdükçe daha çok mideleri genişliyor belki tek meme yetmeyebilir artık ona sıkılmasın canın

1 Beğeni

Titreme olmasın da veririm iki memeyi de

El ayak çene titremesi motor refleks kızlar cok normal. Korkup doktora sormuştum bunu ilk ay oluyordu biz de.

Benim oğlumunda ayağı titriyor uykuya geçerken ilk zamanlar daha sık oluyordu şuan daha seyrek ama hala bitmedi reflex olduğunu düşünüyorum ben.

Biz 7 aylık olduk ama

Ellerin titremesi annemde reflekstir dedi ama doktora soracağım bı gidersem

7 aylık icin maalesef bilgim yok doktora danışıp bize de bilgi verirseniz cok sevinirim. İnşallah onemsiz ve normal bir durumdur :cherry_blossom:

1 Beğeni

Benimde 2 buçuk aylık bebeğimde ayak titremesi oluyor genelde ağladığında sinirliyken ya da emerken oluyor geçti mi acaba sizinki bende endişeliyim biraz normal mi değil mi diye

Bir yaşına kadar oldu sonra geçti endişelenecek bişey yok kontrole gittiğinizde söyleyin yine içiniz rahat eder

Poposunda sakral gamze var doktorumuz 4_5 aylık olunca mr çekelim demişti endişelenecek bişey görünmüyor dedi ama ayakta titreme görünce Bi tedirgin oldum

O konu hakkında bilgim yok ama bu sinir boşalması gibi bişey bence emerken ayakları boşlukta kalıyor ya bence ondan

1 Beğeni