Emziriyorum ama grip oldum

kızlar bebeğim 9 günlük. sarılıktan dolayı 1 gece fototerapi aldık. o yüzden 1.5 saatte bir uyandırıp süt artı mama yapıyorum ama bugün grip oldum. burnum arada su gibi akıyor. o da gözüme vuruyor. öksürük boğaz şişliği yok. bebeğimi emzirirken maske takıyorum. yeni üst kıyafet giyiyorum ve ellerimi sürekli yıkıyorum. ilaç olarak parol içiyorum. yardımı olabilecek bir başka fikriniz var mı acaba? zaten sarılıkla uğraşıyoruz bir de bebeğim hasta olursa yoğun bakıma alırlar korkuyorum

Ayy çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin bebekte küçükmüş zaten bitki çayları içebilirsiniz ya da acile girip bir parol serum taktırabilirsiniz

1 Beğeni

Maske ve el hijyenine dikkat edersen Allah’ın izniyle bulaşmaz benimki de küçük aylardayken grip olmuştum maskesiz asla almazdım ve ellerimi sürekli yıkardım çok şükür bulaşmazdı o şekilde kaç grip atlattım bulaştırmadan, havalar soğuk ama bulunduğunuz ortamı da sık sık havalandırmayı ihmal etme çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Çok tartışmalı bir konu bu ama ben anneden bebeğe hastalık geçtiğine inanmıyorum ben gripken maske falan takmıyorum ama bebeğim benden hiç kapmiyor çünkü hastayken anne sütü tedbir amaçlı antikorlu üretiliyor ve buda bebeği koruyor ama yinede tedbir amaçlı doktorlar maske takım dikkat edin diyorlar bu 3. Bebeğim ve ben hastayken hiç birine bulasmadi eğer evde başka bir hasta varsa ondan bulaşıyor ama …siz Ihlamur Limon içebilirsiniz bitki çayları konusunda doktorunuza sorun ama en masumu ihlamur limon şifa olsun geçmiş olsun

1 Beğeni